nodul la sin

•  
    • 14 mesaje
    10 Mai 2008, 06:37
    0 0
    buna sint iulia 38ani din brasov si va rog sa_mi spuneti daca ati avut careva probleme cu sinii,imi ia foc sinii citeodata am nodul 2cm am luat mastodinon picaturi si vitamina e si mam dat cu crema progesteron dar nu e nici o schimbare de 2ani incoace,de operatie nu vreau sa aud,sint operata jos,,histerectomie.
  •  
    • 3354 mesaje
    10 Mai 2008, 10:24
    0 0
    nu inteleg... cum adica ai cateodata nodul?

si eu ama vut anul trecut niste probleme... aveam niste dureri...

am fost si am facut o mamografie si apoi am fost si mi s-a luat secretie din san... amprenta se numeste...

si era pana la urma ceva dereglare hormonala...

la tine, daca ai histerectomie - esti deja bagata fortat in menopauza... inainte de vreme...

si sunt niste tulburari... cel mai bine ar fi sa mergi la un medic endocrinolog...

multa sanatate...
  •  
    • 14 mesaje
    11 Mai 2008, 08:47
    0 0
    scuze pt exprimare.nodulul este de2ani arsurile mai ma lasa iar ma arde am fost la endo dar nu mi_a nimerit tratamentul.ciclu mai am f putin ca_ci am histerectomie partiala,au scos trompele si un ovar si din ovaru celalalt au curatat ceva uteru e,dar sin varza jos,nu vreau si la sin sa ma operez,multumesc frumos pt mesaj,
  •  
    • 5 mesaje
    11 Mai 2008, 12:16
    0 0
    Salut, ma bucur ca nu vrei operatie pt. acei noduli. Toate bolile, neregulile din organism apar din cauza toxinelor, excrescentelor, inflamatiilor si spasmelor, care concura la nerealizarea unei circulatii sanguine corecte. Organe, glande, nu mai sunt hranite cu sange oxigenat si nutrienti, isi incetinesc activitatea. Nici hormonii nu mai sunt fabricati sau nu pot fi eliminati, din cauza obstructiilor.
    Deci se impune o detoxifiere completa cu ajutorul unei alimentatii alcaline sau a suplimentelor alcaline; antioxidanti, antiinflamatori, relaxanti musculari (vasodilatatori si activatori). Poti sa-mi scrii la bee_stary@yahoo.com
  •  
    • 3 mesaje
    11 Mai 2008, 16:31
    0 0
    Raspunsul la problemele tale trebuie sa vina de la un medic. Daca nu ti-a nimerit tratamentul, cauta alt medic.
    Aceste probleme delicate nu se rezolva cu sfaturile unor persoane fara specializare medicala si timpul trece...
  •  
    • 17 mesaje
    14 Mai 2008, 00:32
    0 0
    salut...obligatoriu fa o mamografie...in functie de rezultat, medicul o sa-ti spuna exact, dar exact ce este de facut. nu are de ce sa-ti fie frica de operatie, daca asta este singura cale sa dai dusmanul afara din tine. sanul se poate reconstitui fara probleme. gaseste curaj sa faci lucrurile cum trebuie. hai!
  •  
    • 222 mesaje
    15 Mai 2008, 12:37
    0 0
    ola!
    si eu amun nodul la san..acelasi tratament am facut si eu...fara nici un rezultat am consultat 4 medici unu mi-a zis k nu are rost opratia k sunt tanara ceilalti mi-au spus sa il operez..
    am o cunostinta care s a operat ptr ceva si a starnit un cancer la san..
    frica mea este in cazul in care sa ma operez sa nu cumva sa declansez altceva..
    tratamente naturite...vreau sa incerc..dar se pare ca nimeni nu vrea sa spuna ceva....