nu pot dormi noaptea deloc

•  
    • 290 mesaje
    9 Mai 2008, 12:57
    0 0
    Buna am si eu o problema m-am mutat singura si nu pot dormi noaptea absolut deloc mi-e frica, am senzatia ca aud tot felul de zgomote ca scartaie nu stiu ce ...mi-e foarte frica sa dorm si de aia stau de cateva zile treaza noptile mai ceva ca un liliac...ajutati-ma cu sfaturi ce sa fac sa nu-mi mai fie frica precizez ca stau la etajul 8 unde imi imaginez eu ca se pot intampla multe fara sa se auda...offf v-am zapacit...ajutati-ma va rog...o zi buna va doresc evelor va pup!
  •  
    • 260 mesaje
    9 Mai 2008, 14:27
    0 0
    mergi la un plafar si gasesti o multime de tablete pe baza de plante care te pot ajuta.
    de ex, sedocalm -e bun pt insomnie si anxietate.
  •  
    • 310 mesaje
    9 Mai 2008, 15:17
    0 0
    Ai cumva obiceiul sa te uiti la filme horror?

Uite, ca sa te simti protejata de orice rau, aprinde-ti seara o lumanarica (din acelea rotunde care se gasesc peste tot) si tine-o langa o iconita.

Sper sa te ajute!
  •  
    • 1094 mesaje
    9 Mai 2008, 15:53
    0 0
    In primul rand acceptati frica, nu te lupta cu ea. las o sa te invaluie..arunca te in ea..vei vedea ca in felul asta va devenii parte din tine si nu o vei mai simtii.Deci acceptati frica si iubeste ti aspectul asta. In al doilea rand poti sa ti spui " aleg sa dorm intr un spatiu sacru si divin unde sunt protejata de Ingeri si Divinitate" , respiri si prin intentie el se creaza. Si poti sa ti pui sa cante un dvd cu muzica linistitoare pe volum mic toata noaptea.

Cu drag,
    Jass
  •  
    • 260 mesaje
    9 Mai 2008, 15:53
    0 0
    fa o baie fierbinte, un ceiut de tei, uita-te la ceva frumos la tv sau citeste o carte buna, incearca sa te relaxezi si sa constientizezi ca nu are ce sa ti se intample.
  •  
    • 4418 mesaje
    9 Mai 2008, 18:18
    0 0
    laptele cald, ceaiul d etei au un efect de linistire care aduce oi data cu el si somnul.
  •  
    • 290 mesaje
    12 Mai 2008, 13:42
    0 0
    Va multumesc tuturor pentru sfaturi, le-am urmat intocmai cum mi-ati spus si se pare ca au efect...de cateva nopti pot dormi, in sfarsit.Va multumesc tuturor sunteti foarte draguti ca mi-ati raspuns:*:*:*
  •  
    • 310 mesaje
    12 Mai 2008, 23:44
    0 0
    Stefi ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor si ti-a trecut starea aia de agitatie care nu te lasa sa dormi.
  •  
    • 260 mesaje
    13 Mai 2008, 08:13
    0 0
    ma bucur pentru tine!