migrene si dureri de cap

•  
    • 35 mesaje
    9 Mai 2008, 10:21
    0 1
    bune ziua la toata lumea!
    ce remedii folositi voi imp. durerilor de cap puternice si a migrenelor?
    fratele meu sufera de asa ceva, cred ca a mostenit de la mama...la intervale regulate il apuca migrenele si uneori il tine cateva zile...nu stiu ce tablete sa-i mai dau.
    sapt. viitoare o sa mergem si la medic.

daca v-ati confruntat cu asa ceva, poate ma puteti ajuta.multumesc
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Mai 2008, 10:39
    0 1
    Si eu am migrene de multi ani.
    Cu ce tratez? Cu eferalgan, 2 pastile intr-un pahar cu putina apa. Codamin P, una, 2 pastile maxim pe zi. Am incercat cu cartof crud pe ochi si frunte, nu a mers deloc. Am facut RMN, este totul ok, am facut radiografie la coloana cervicala, si acolo totul este ok, am facut encefalograme, vreo 5, toate au fost ok, cu exceptia ca mi-a gasit ca una din liniile respective este mai mare decat trebuie. Diagnostic: migrene pe sistem nervos si nu exista remediu. Mi-a spus ca cu asta am sa mor, daca nu-mi trec la fel de brusc cum mi-au aparut.
    Am sa incerc si acupunctura. Ca din cauza asta mi-am facut radiografie la coloana cervicala.
    Alte analize nu mai stiu ce sa fac.
    Pe mine ma tin uneori si 3 saptamani in continuu si sunt beata de durere, dar nu am ce face, in afara de a lua ceva medicamente si nici alea nu-si fac efectul tot timpul. Uneori stiu, cand am dureri de cap, daca imi trec cu pastile sau nu.
    Sanatate.
  •  
    • 35 mesaje
    9 Mai 2008, 10:55
    0 0
    ooof...am auzit si eu ca acupunctura ajuta...multa sanatate, cecs!
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Mai 2008, 11:49
    0 0
    DUNNIA, mersic. Multa sanatate fratelui tau si incearca acupunctura.
  •  
    • 348 mesaje
    9 Mai 2008, 12:13
    0 0
    A fost aici un topic mai vechi cu titlul "Migrene" ceva de acest gen....poate-l cauti in arhiva!
  •  
    • 3354 mesaje
    9 Mai 2008, 12:45
    0 0
    si eu am migrene... de multi ani... iau fasconal si nurofen... dar nu ajuta mereu...
  •  
    • 35 mesaje
    9 Mai 2008, 12:53
    0 0
    citeam pe net de cofedol, dar cineva zicea ca nu stie daca se mai fabrica. voi ati auzit de pastilele astea?
  •  
    • 49 mesaje
    9 Mai 2008, 13:02
    0 0
    Si eu am avut migrene foarte mari,am luat tot felul de medicamente,....aspirina imi facea bine dar pe durata scurta,..apoi am inceput sa iau piafen.Am facut un tratament naturist dar nu cu acest scop si am descoperit ca migrenele s-au rarit destul de mult si nu mai au aceeasi forta.
  •  
    • 49 mesaje
    9 Mai 2008, 13:03
    0 0
    Si eu am avut migrene foarte mari,am luat tot felul de medicamente,....aspirina imi facea bine dar pe durata scurta,..apoi am inceput sa iau piafen.Am facut un tratament naturist dar nu cu acest scop si am descoperit ca migrenele s-au rarit destul de mult si nu mai au aceeasi forta.
  •  
    • 49 mesaje
    9 Mai 2008, 13:03
    0 0
  •  
    • 476 mesaje
    9 Mai 2008, 13:13
    0 0
    Neurologul mi-a recomandat Quarelin.
    In cinci minute imi trece in totalitate.
    Altfel, m-ar tine doua zile.
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Mai 2008, 13:28
    0 0
    Cofedol. Dupa denumire contine cofeina si nu cred ca este bun. Agita.
    Ouarelin este bun, ca am luat si eu, dar ma ameteste, plus ca este contra indicat la condus.
    Oricum, cam fiecare medicament are contraindicatii la ceva si este indicat a se lua cat mai putin timp. Dar cum migrenele isi fac de cap, cate zile are chef........iei medicamente....cat poti.
    Si eu am luat, la un moment dat, niste pastile naturiste de Ionut Morar. Nu si-au facut efectul deloc, mai ales ca aveai voie sa iei destul de multe pastile pe zi.
  •  
    • 603 mesaje
    9 Mai 2008, 13:44
    0 0
    Am avut si eu migrene intr-o perioada, acum mult mai rar. Doctorul mi-a recomandat cofedol dar sa-l iau inainte de criza migrenoasa. La mine nurofen plus functioneaza perfect.