STOMATOLOG
-
0 0Am vazut ca a mai postat o membra mesaj despre un medic ginecolog si ati ajutat-o cu sfaturi. vreau sa va rog si eu sa imi recomandati, daca stiti, un medic dentist, in Iasi, care sa lucreze la stat - pt ca eu sunt studenta si poate beneficiez de reducere.
-
oana eu merg cam de o luna de zile la un cabinet particular si sunt f multumita.
Nu stiu care e diferenta dintre stat si particular, ma refer la bani, eu oricum nu as avea reducere pt ca sunt angajata.
Eu eram f speriata de stomatolog, am mers de cateva ori la elevi si studenti si sincer nu se compara cu ceea ce am intanit aici.
Un medic f de treaba, cu multa rabdare, m-a vazut ca sunt speriata... si costurile nu au fost f mari. -
esti din bucuresti?
eu m am nascut parca printre dentisti sh am inceput sa cunosc cativa...
iti spun din start sa te duci la un cabinet particular...
pot sa ti recomand dentista mea Sterie Letitia...mi a facut dintele din fata sh arata perfect plus 3 masele sh sunt f multumita...imi placea pt k imi raspundea la toate intrebarile mele ciudate, sh era calma...
eu terminasem cu dentistul acum cateva luni sh acum constat k ma doare o masea plombata la rece sh cald...dar n a fost plombata de ea...
ai mare grija unde te duci!! -
nu face nimic...patita sunt cu dentistii... am avut experiente... de nedorit. si sincer sa-ti zic cea mai nasoala a fost la un cabinet particular la un medic cu nume de arab. aveam o durere cumplita la o masea si m-am dus in primul cabinet pe care l-am vazut sa imi scot maseaua. era un doctor si o asistenta. cat s-au chinuit sa scoata maseaua aia...am zis ca sculpteaza in gura mea. a fost groaznic pe moment, dar amuzant dupa
mai aveau putin si scoteau si utilaje de forat