candidoza
-
2 1pymafucin, stamicin, sau ce altceva?
Astept o babeasca de la Jad -
La originea acestei boli sta o ciuperca, candida albicanis, pe care o poti lua de la partener, la intervale regulate. Tu si partenerul tau trebuie sa faceti tratamentul in acelasi timp, pentru a scapa de ea. Ginecologul va va prescrie medicamente la amindoi.
Inainte de toate trebuie sa faci niste analize, pentru a vedea care e rezistenta ciupercii la medicamente. -
Candida se trateaza foarte bine,pe cale naturala,cu bai de aburi cu ceai de coada soricelului,coada calului,galbenele(la 5l apa-1lingura din fiecare planta).Stai cu fundul pe o galetica,dupa ce te-ai infasurat cu un proso,timp de 10min.
Iar pe cale orala,bei 2cani de ceai de coada soricelului pe zi,timp de 10zile.Acest ceai se bea in timp si nu tot odata.
Iar in ceea ce priveste aspectul ca,dupa un anumit timp revine,se datoreaza faptului ca partenerul tau nu se trateaza corespunzator:FASIGIN,in doza unica,spalaturi cu apa oxigenata,dupa care se unge cu cremaPIMAFUCIN,de 2ori pe zi,timp de 10zile.
Pentru mai multa siguranta,repetati tratamentul2-3luni,de preferinta dupa ciclu menstrual.Ereu,dar merita.
Si acum,lovitura de gratie
E PREFERAT SA NU FACETI DRAGOSTE PE DURATA TRATAMENTULUI! -
Chiar daca se face sex protejat?
Am si eu aceeasi problema de ani de zile , ba chiar si in gat am avut si nu mai pot scapa de ea. E groaznica.
Acum mi-am facut un amestec din mai multe ceaiuri: coada soricelului, musetel, rostopasca, traista ciobanului si galbenele, e groaznic de amar, daca nu esti obisnuit cu ceaiurile, dar incerc ;i aceasta posibilitate. -
O solutie pe care am gasit-o intr-o revista - nu mai stiu cum se numeste,dar sigur era de profil medical,se referea la puterea curativa a fructelor,legumelor si altor alimente -si pe care am aplicat-o cu succes : se introduce seara in vagin un tampon de vata imbibat cu iaurt de calitate si se lasa pana dimineata.Credeti-ma ca a doua zi mancarimea si scurgerile au disparut.Am repetat tratamentul trei zile si dupa cca o saptamana - complet fara simptome - mi-am refacut analiza.Era negativa!
-
Partenerul in perioada respectiva era plecat din tara.S-a intors 3 luni dupa ce-mi facusem tratamentul si,culmea,desi ma asteptam sa am iar probleme,nu s-a intamplat nimic.Poate si din cauza ca in dimineata reintoarcerii lui mi-am introdus preventiv un tampon cu iaurt...ceea ce nu ne-a deranjat cu nimic seara (desigur,inainte de a merge in dormitor mi-am scos tamponul).
Iaurtul Danone natural e foarte bun pentru tratament.
Daca partenerul nu e plecat pe o perioada mai lunga,va sugerez sa folositi prezervative pana dispar simptomele,iar dupa ce au iesit si analizele negative,puteti aplica iaurtul cateva dimineti daca va asteptati ca in seara respectiva sa aveti contact sexual. -
Esti sigura ca merge treaba cu iaurtul? Mi se pare cam dubioasa, dar as incerca. Sper sa nu ma trezesc cu o infectie de toata frumusetea. Ptr introducere trebuie tampon intern (gen OB sau Tampax) sau pur si simplu vata invelita in tifon ... sau mau stiu eu ce??? Iaurtul simplu Danone...hmm... cred ca voi incerca..
-
candidoza reapare pe fond de stres, de oboseala, de la fumat excesiv, consum de cafea si de alcool, consum de antibiotice (mai ales)Antibioticele trebuie luate cu protectie de stamicin. Partenerul trebuie tratat, el n-are nici o treaba dar e purtator. Daca ai avut o data candida, o sa mai apara, preventiv se pun ovule de clotrimazol. Lomexinul e tare bun si se aplica o data; la trei zile se mai pune un ovul si...gata! sanatate!
-
Candidoza este de fapt o boala nu prea cunoscuta si chiar doctorii se uita stramb cind iti povestesti problema.
Ea recidiveaza din cauza ca a trecut din intestin unde se gaseste in mod natural, in singe.
Cind sistemul imunitar este slabit se instaleaza candidoza. Sistemul imunitar este slabit din cauza unor boli, a antibioticelor si a aniconceptionalelor. Candida care initial este o ciuperca inofensiva isi schimba aparenta si se transforma intr-o drojdie si acesta este momentul in care ataca. Trece prin peretele intestinului si se raspindeste in singe. Cu ajutorul unui microscop special se poate lua o picatura de singe si pe loc se observa cite celule de candida se afla in singe si pentru ca analiza se face pe singe viu, netratat se poate vedea cum candida se divide. Acest microscop se numeste: contrast microscop de faza, dar nu stiu daca se afla vre-unul in Romania.
Ca sa scapi de ea trebuie sa iei medicamente si in acelasi timp sa tii un regim stric fara zaharuri, prin aceasta inteleg ca trebuie sa renunti nu numai la zaharul rafinat dar si la anumite fructe care contin foarte mult zahar ( pepene galben )dar si la carburi care se gasesc in piine mai ales in cea alba, orez, cartofi, paste etc.
Nu cred ca poti scapa de candida dar poti s-o tii sub control doar in momentul in care renunti la zahar.
Mult succes. -
Copiat de pe: www.sanatate-frumusete.oferta9.ro
Candidozele
Candidozele sunt infectii produse de levuri apartinand genului Candida, cele mai frecvente fiind cele produse Candida albicans, un saprofit al tubului digestiv. In anumite conditii fiziologice (sarcina), patologice (diabet) sau iatrogene (tratament antibiotice, imunosupresoare, corticoizi) pot deveni patogene, deteminand manifestari cutanate si mucoase diverse, care pot afecta orice varsta.
Diagnosticul candidozelor se face prin examen clinic si de laborator (examen direct si / sau culturi). Candidozele cutanate (intertrigouri) sunt favorizate de obezitate, maceratie si lipsa de igiena.
Localizarea cea mai frecventa este in pliuri: inghinal, submamar, interfesier. De asemenea, Candida albicans poate determina manifestari clinice la nivelul cavitatii bucale, regiunii genitale sau lamei unghiale.
Infectia lamei unghiale cu Candida determina onixisul candidozic, afectiune care confera unghiei un aspect inestetic. Onixisul candidozic este mai frecvent la menajere si muncitori din industria alimentara.
Candidoza genitofesiera infantila afecteaza copii de varsta mica si este in general o complicatie a unei candidoze digestive.
Pentru un diagnostic corect al acestor afectiuni este necesar un consult de specialitate inaintea aplicarii unui tratament din proprie initiativa, care poate modifica aspectul leziunilor sau aparitia unor complicatii.
Paraprotex - elimina parazitii intestinali
Organismul uman poate fi considerat ca un "instrument biologic sofisticat" si superinteligent care, daca este bine intretinut si ingrijit, nu va permite nici o invazie microbiana patogena sau parazitara care sa ii perturbe activitatea. In cazul in care se secreta acizi gastrici si biliari in cantitati suficiente, si sunt prezente si bacteriile intestinale "utile", organismul poate elimina toate toxinele, deoarece sistemul sau de aparare este alimentat adecvat si functioneaza normal. In zilele noastre, inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, chiar si in tarile dezvoltate, provocand dureri abdominale, indigestie, malnutritie etc., mai ales la copii. Rezolvarea acestui flagel al vremurilor moderne se poate realiza si cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. Extractul din fructul Quisqualis indica, originar din India, asigura si mobilitate intestinala fiziologica, prevenind stagnarea alimentelor in tractul digestiv. Se recomanda si in cazul indigestiilor infantile sau in prevenirea malnutritiei cauzate de diferiti viermi intestinali. Extractul din Berberis vulgaris (Dracila) creste pofta de mancare, reduce starea de oboseala, are rol preventiv in formarea calculilor biliari si renali prin imbunatatirea functiilor hepatice si renale; produce o relaxare musculara. Commiphora myrrha (iarba de smirna) este un stimulent - creste pofta de mancare; actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Poate fi utilizat si pentru efectele sale antihelmintice. Eugenolul, un component principal din Eugenia caryophyllata (cuisoare), este un antioxidant puternic si tonic general. Juglans nigra actioneaza ca un tonic general: mentine starea de sanatate. Tabebuia impetiginosa este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative s.a. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Extractul din fructul Citrus paradisi (din semintele de grepfrut) contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa, contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului. Intervine in buna functionare a aparatului digestiv. Este si un antiseptic cu puteri extraordinare. Absenta parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism asigura 0 stare generala buna, o calitate existentiala superioara si longevitate.
O tabletă conţine:
Quisqualis indica - fruct 150 mg
Chen -
buna evelor
sunt o eva ca si multe altele care privim din umbra
nu prea facem comentarii..dar acum am o intrebare in legatura cu tamponul de vata,este in regula daca se foloseste OB?Oricum eu incep de azi si cu asta si am sa va spun si rezultatele,care din voi ati mai incercat?rezultate a dat?
ma bucur ca existati si ca suntem impreuna pe acest site
v-am pupat
o zi excelenta evelor -
Salutare!
Am fost si eu diagnosticata cu candida si mi s-a prescris urmatorul tratament:
-spalaturi vaginale(seara, inainte de culcare) cu decoct facut dintr-un pumn de musetel la 1 litru apa, fiert 10 minute; se strecoara, se raceste, apoi se dizolva in ceai 2 lingurite sare fina de bucatarie, 1 lingurita bicarbonat de sodiu si un pliculet se SEPTOVAG. Apoi se fac spalaturi cu irigatorul
- dupa spalare se introduce cat mai profund in vagin 1 ovul MACMIROR- (1 ovul/ zi- 12 zile)
- dimineata te ungi cu CLOTRIMAZOL crema pe labii si in interior, dupa ce te speli cu apa calduta.
- STAMICIN- 3/zi- 10 zile