despre tratamentele naturiste impotriva

•  
    • 49 mesaje
    8 Mai 2008, 16:30
    0 0
    Am testat un medicament naturist impotriva cancerului si da rezultate excelente intr-un interval bun de timp.Pentru cei cu probleme ofer informatii.
  •  
    • 650 mesaje
    8 Mai 2008, 18:21
    0 0
    pai eu te-as ruga sa ne oferi aceste informatii. e bine de stiut chiar daca nu avem astfel de probleme.bineinteles ,daca vrei!
  •  
    • 29 mesaje
    8 Mai 2008, 23:17
    0 0
    impotriva carui tip de cancer.Ne dai mai multe informatii te rog?
  •  
    • 49 mesaje
    9 Mai 2008, 11:12
    0 0
    E vorba de toate felurile de cancer,..si nu numai,actioneaza asupra tuturor problemelor din organism,il curata,si il intretine.Medicamentul cel mai important e GANODERMA,dar mai sunt si alte medicamente testate pentru diabet,fertilitate,.....etc.
  •  
    • 1784 mesaje
    9 Mai 2008, 12:00
    0 0
    ofera-ne si noua niste informatii pentru infertilitate respectiv lipsa ovulatiei si spermatozoizi putini.
    mersi
  •  
    • 49 mesaje
    9 Mai 2008, 12:21
    0 0
    6. MACA
    Consumul de Maca pe post de „superaliment” datează de cel puţin 3000 de ani. Numele botanic al Maca este Lepidium meyenii, Walpers (după botanistul german Gerhard Walpers) şi este cunoscută şi sub numele de Lepidium peruvianum, Chacon după cercetătoarea peruviană dr. Gloria Chacon.
    Maca este o rădăcină cu formă de inimă a unei legume din familia Brassicaceae (crucifere), care seamănă cu o ridiche, dar creşte de mărimea unui cartof dulce – culoarea ei variază de la galben crem sau roz deschis până la mov închis sau negru.
    Maca este planta cultivată la cea mai mare altitudine din lume, crescând în munţi la peste 4100 de metri. Clima la această altitudine este aspră – frigul e extrem, razele solare sunt puternice, vânturile bat cu forţă şi descărcările electrice sunt ceva obişnuit – şi foarte puţine vegetale cresc în afară de Maca, muşchi şi cactuşi. Această combinaţie de factori de mediu îi conferă rădăcinei Maca proprietăţile sale unice şi ştiinţa a confirmat în studiul plantelor medicinale...cu cât este mai specializată climateric o plantă şi cu cât e mai privativ ciclul de creştere, cu atât mai diverse şi mai numeroase îi sunt proprietăţile.
    Maca este un aliment întreg – de fapt, un aliment funcţionalizat a cărui etichetă de „superaliment” se datorează numeroşilor şi variaţilor săi componenţi, în compoziţia sa nutritivă intrând numeroase minerale, vitamine, 18 aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi steroli, cunoscuţi pentru capacitatea lor de a reduce adsorbţia intestinală a colesterolului. Maca mai conţine şi glucozinolate (cunoscute pentru proprietăţile antimutante şi anticarcinogene) şi alcaloidul unic macaina 1-4, macaene şi macamide, nemaiîntâlnite nicăieri în lumea botanică, a căror proprietăţi abia încep să fie înţelese de ştiinţa modernă.
    Ca supliment nutritiv, Maca are efect tonic generalizat al funcţiilor biochimice omeneşti, mai ales în hrănirea şi îmbunătăţirea funcţiilor endocrine. Sistemul endocrin include toate glandele şi toţi hormonii pe care acestea le secretă şi care controlează funcţiile:
    • fertilitatea şi funcţiile sexuale
    • digestia şi absorbţia
    • creierul şi fiziologia sistemului nervos (inclusiv moderarea stărilor sufleteşti)
    • energia şi răspunsul la stres (adrenalina etc.)
    Echilibrul hormonal adaptogen
    Pudra Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară, acţionând ca un tonic pentru sistemul hormonal. Când glanda pituitară funcţionează optim, întregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda pituitară controlează secreţia de hormoni a încă altor trei glande endocrine.
    Rădăcina bogată în nutrienţi Maca mai este cunoscută şi ca un adaptogen, ceea ce sporeşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi boală. Această rădăcină puternică acţionează de asemenea în concordanţă cu nevoile individuale, vârstă şi sex, stimulând organismul să producă hormonii necesari pentru a acoperi necesităţile fiecărui consumator în parte.
    Dacă sistemul endocrin vă este dezechilibrat, Maca va ajuta la restabilirea echilibrului. Câteva beneficii reale ale unui sistem endocrin echilibrat sunt cele pentru care această rădăcină este cunoscută: creşterea libido-ului, energiei şi vitalităţii, la fel ca şi fertilitatea crescută pentru femei şi bărbaţi. În plus, răd
  •  
    • 138 mesaje
    15 Mai 2008, 07:40
    0 0
    ceva pt acnee stii?
  •  
    • 49 mesaje
    15 Mai 2008, 09:19
    0 0
    am sa verific si-ti spun
  •  
    • 49 mesaje
    15 Mai 2008, 16:12
    0 0
    MIMO,medicamentul de care ai nevoie se numeste WEIKANG,sau XIANGGU,sunt naturiste si dau rezultate,primul este mai puternic si ti-l recomand.
  •  
    • 75 mesaje
    15 Mai 2008, 19:24
    0 0
    dar pentru hiperhidroza?
  •  
    • 49 mesaje
    5 Iun 2008, 14:00
    0 0
    Scuza-ma kamikaze,nu am vazut mesajul tau,o sa-ti raspund la intrebare imediat ce vorbesc cu doctorita si iti voi lasa msj.
  •  
    • 2581 mesaje
    6 Iun 2008, 08:51
    0 0
    Viki, acum inteleg agresivitatea ta de pe alte topicuri. Esti distribuitor ganoderma si crezi ca astfel iti maresti castigurile. Da, intr-adevar trebuie sa insisti pentru castiguri de 50% din valoare. Pacat ca acel tratament e frectie la picior de lemn. E cel mai aiurea lucru care se poate vinde. oricum imi place ca toti care incearca sa vanda spun ca au avut cancer, desi habar nu au ce-nseamna de fapt boala aceasta. Cred ca este foarte urat sa pui seara capul pe perna dupa ce ai inselat o gramada de oameni, trezind in ei sperante desarte, doar pentru a-ti mari castigurile. Dar unii oameni chiar nu au scrupule.
  •  
    • 49 mesaje
    6 Iun 2008, 09:53
    0 0
    Stimata ARIANA nu sunt distribuitor,..si sper sa fie clar pt TOATA LUMEA,..incerc sa fac public mai mult despre aceste lucruri si rog pe cei ce nu-i intereseaza sa nu se afle in discutii,e vorba de sanatate nu de a jongla niste cuvinte care deranjeaza.Serviciul pe care il am eu draga nu se compara cu cel de distribuitor si nu mi se potriveste sa lucrez ca distribuitor.
  •  
    • 2581 mesaje
    7 Iun 2008, 11:40
    0 0
    postat de: viki_1975 la data: 2008-05-08 16:30

Am testat un medicament naturist impotriva cancerului si da rezultate excelente intr-un interval bun de timp.Pentru cei cu probleme ofer informatii

postat de: viki_1975 la data: 2008-05-09 11:12

E vorba de toate felurile de cancer,..si nu numai,actioneaza asupra tuturor problemelor din organism,il curata,si il intretine.Medicamentul cel mai important e GANODERMA,dar mai sunt si alte medicamente testate pentru diabet,fertilitate,.....etc.

Viki,oare nu e clar ca faci reclama la un produs care are ZERO efecte? Poate nu esti tu distribuitorul, poate e o ruda de a ta si astfel iti castigi si tu un ban pe care vrei sa credem ca este cinstit. Din pacate nu este pentru ca acest produs este foarte nociv si face mai mult rau decat bine. Ca unii si-ar vinde si k.katul ca sa faca bani e alta treaba. Dar a te juca cu sperantele unor oameni care asteapta o minune de la viata este cel mai josnic lucru in ochii mei. Si a mai fi si agresiva ca te condamna cineva pentru asta e si mai josnic.
  •  
    • 49 mesaje
    7 Iun 2008, 11:43
    0 0
    Ariana esti o tampita,....ai grija ce spui,daca mama mea a avut cancer si nu ia dat nimeni nici o sansa si acest medicament a salvat-o tu ca o super haioasa ce esti te afli in discutii.Abtinete ca nu am nevoie de comentariile tale.Data viitoare am sa fiu si mai dura.Esti in plus aici,nu ai ce sa cauti,mergi pe alte forumuri de distractie fato.Aici lumea sufera.
  •  
    • 2581 mesaje
    7 Iun 2008, 12:00
    0 0
    Viki,din felul tau de-a vorbi cam banuiesc ce meserie ai. Intr-adevar trebuie cumva sa-ti rotunjesti si tu veniturile. Dar daca la tine asta inseamna ca ii ajuti pe cei suferinzi atunci pacat de acei oameni.
    Cat despre suferinta, cred ca tu ai cam atata habar si compasiune cat are dulapul meu de haine.
  •  
    • 49 mesaje
    7 Iun 2008, 12:58
    0 0
    Ariana,m-am saturat de discutiile tale,nu sunt o pustoaica,am 40ani si nu sunt aici sa-ti ascult josniciile tale,ai grija ce spui si daca mai continui ma obligi sa ma comport ca atare.Distractiile pe alt forum.Iar daca nu ai cu ce sa te ocupi iesi pe strada si da cu matura,pentru ca acolo iti este locul.
  •  
    • 2581 mesaje
    7 Iun 2008, 13:14
    0 0
    Viki, varsta nu este o scuza pentru inselatorie. Si se pare ca noi astia cu matura suntem mai bine platiti pentru ca nu trebuie sa ne vindem ciupercile pe unde apucam si nici sa pacalim oamenii.
    Si a da cu matura, cred ca este mai onorabil decat a insela niste oameni suferinzi.
    Cat despre vocabular, pacat ca ai ajuns la 40 de ani si mama ta nu a avut timp sa te invete cum sa vorbesti. Eu in timp ce maturam strada am invatat sa ascult oamenii si suferintele lor si am invatat ca este foarte urat sa folosesti cuvinte ca:tampita,proasta,etc. Pe tine se pare ca aia de la MLM nu au stiut ce sa te invete. Pacat.
  •  
    • 49 mesaje
    7 Iun 2008, 13:46
    0 0
    Acum ariana am sa-ti raspund pe limba ta,.....probabil ca intri aici ca sa-ti cauti si tu o discutie pt ca nu te baga nimeni in seama,...ce sa ceri unui copil care probabil este singura distractie,dar nu ma cobor la nivelul tau si nu sunt aici sa-ti dau explicatii,sunt suficienti oameni pe aici care mai devreme sau mai tarziu cand o sa vb cu mine si o sa vada cine sunt si de ce sunt aici o sa te judece la randul lor.Pana atunci distractie placuta si ai grija sa nu te arzi.
  •  
    • 1995 mesaje
    7 Iun 2008, 16:03
    0 0
    postat de: viki_1975 la data: 2008-06-06 10:01

NU SUNT DISTRIBUITOR SI VREAU SA FIE CLAR PT TOATA LUMEA,IAR AGRSIVITATEA MEA VINE DIN PARTE VOASTRA,SUNTETI NISTE EGOISTE SI VRETI CA TOATA LUMEA SA CREADA DOAR CE VRETI VOI,AICI AU LOC DISCUTII,EU ASTA AM INCERCAT DAR VOI VA LIMITATI DOAR LA CE STITI SI NIMIC MAI MULT,...E VORBA DE CUNOASTERE DE INTELEGERE DE A STUDIA SI A RECEPTIONA POZITIV.ASA CUM AM MAI SPUS SERVICIUL PE CARE IL AM NU SE COMPARA CU CEL DE DISTRIBUITOR SI NU MI SE POTRIVESTE CEL DE DISTRIBUITOR SI NU AM TIMP PT ASA CEVA.ROG SA NU MAI FACETI AFIRMATII CARE NU AU SENS.ERA MAI CU BUN SIMT SA MA INTREBATI SI VA RASPUNDEAM CA NU AM NICI O LEGATURA CU DISTRIBUTIA SI NU MA INTERESEAZA MODUL ASTA DE ABORDARE AL VOSTRU.
    Postarea de mai sus este pe topicul "cancer de piele" dar pentru cine vrea sa se lamureasca mai mult, este indicat sa citeasca tot.
    viki, e clar ca nu ai trait niciodata o astfel de drama si in consecinta, nu ai cum sa o intelegi. De ce as intelege eu sau ceilalti umanitarismul tau de a vinde produse de nu stiu care, din moment ce esti intoleranta? Stii cum se spune, celui care vrea sa aiba succes in distribuire: incearca marfa, inainte sa o vinzi. Daca doar spui ca ai incercat-o si nu e asa, risti sa nu ai credibilitate.