mare atentie la medici !
-
8 Mai 2008, 11:190 0Salutare
Fetelor astazi am aflat un lucru care ma bucura f tare si anume : Nu am ulcer !
In urma unor investigatii facute in urma cu putin timp ( si anume : Bariu si ecografie abdominala ) mi s-a dat diagnosticul de ULCER
Am luat tratament , am tinut regim insa eu ma simteam f rau in continuare
La insistentele unei rude m-am dus sa imi fac o endoscopie ( nu am vrut sa imi fac pana acum deoarece am auzit ca este f nasol si dureros ) si am constatat ca nu este nici urma de ULCER , insa am probleme cu fierea ( se varsa in stomac si imi produce f multa aciditate )
Acum mi s-a prescris tratament si tb sa am grija in continuare de alimentatie .
Aveti grija pe mana caror medici va lasati !
As dori sa stiu daca mai sunt pers care au aceleas probl ca si mine .........sa facem schimb de sfaturi si idei in ce priveste tratamentul si alimentatia
Pupici
-
8 Mai 2008, 13:11ai mare dreptate, multi medici din ziua de azi sunt total dezinteresati de pacienti. mama mea a murit deoarece medicilor le era lene sa-i faca controale, endoscopie, ecografie etc! Pur si simplu asteapta sa mori, in afara faptului ca mai pun si cate un diagnostic gresit. Am un vecin care a facut tratament pt cancer, chimioterapii etc si saracul era sanatos, n-avea nimic, dar doctorii....
Asa ca cel mai bine sa mergeti la mai multi doctorii , sa cereti mai multe pareri
-
8 Mai 2008, 14:50imi pare f rau pt moartea mamei tale ! Condoleante !
Of .......traim intr-o tara de rahat unde numai BANUL conteaza
Nu mai am cuvinte , serios ! -
8 Mai 2008, 16:43Buna, eu nu am probleme cu fierea, ci nu o mai am deloc
...ti-au spus si din ce cauza ti se varsa in stomac? ce medicamente ti-au dat pentru aciditate?...faci diareea din cauza asta? Scuze ca pun prea multe intrebari, eu te intreb ca am si eu probleme cu aciditatea si ma gandeam ca poate tratamentul tau e bun si pentru mine....multumesc! -
8 Mai 2008, 17:54nu mi-a zis dc mi se varsa in stomac , stiu doar ca este lenesa
ca si trat mi-a dat : Rowachol , Motilium , Venter si panzcebil .....le iau destul de des
dar astazi este prima zi cand le iau si culmea am niste gaze si imi bolboroseste stomacul , insa am baut lapte si s-ar putea sa fie de la el
astept sa vad cum imi va merge tratamentul
m-am gandit ca sunt cam multe , dar in general sunt enzime , sa sunt facute din chestii naturale
poti citi pe net despre ele