medic ginecolog
-
0 0Buna dragele mele ! Apelez la ajutorul vostru, ca eu sunt cam dezorientata.
Imi cer scuze daca s-a mai dezbatut subiectul, dar n-am avut timp sa caut i arhiva.
Ce m-ar interesa ? Pt. ca tot sunt insarcinata
, ce m-ar putea interesa altceva decat un medic bun, care sa-mi fie aproape pe tot parcursul sarcinii, si de ce nu, cu care sa si nasc.
La cine pot apela cu incredere ? Eventual, daca sunt medici cu care ati nascut si care v-au ingrijit, e si mai bine. Fiind la prima sarcina, imi este putin mai greu, pt. ca practic nu prea stiu ce trebuie sa fac.
Va multumesc, si sper sa ma puteti ajuta ! -
Evelor, am o mica-mare intrebare: daca am inceput sa iau anticonceptionale acum doi ani , timp de 6 luni dupa care am facut pauza 3 intre timp am ramas insarcinata pierzadn sarcina la 5 saptamani, in septembrie pana in octombrie am mai luat antic. dupa care am frenuntat din nou la ele pana in februarie si atunci am luat iar 3 luni si am renuntat pana anul asta in martie, in care am inceput iara o luna jumate iar acum 2 zile le-am intrerupt definitiv deoarece vreau sa am un bebe,,,
dupa aceasta nesfarsita poveste intrebarea mea este: cat timp trebuie sa fac pauza pt a concepe fatul.. o asistenta mi-a zis ca linistita pot si chiar a doua zi sa se termine in mine ca nu afecteaza fatul. va rog sa ma ajutai! mersi :* -
Evelor, am o mica-mare intrebare: daca am inceput sa iau anticonceptionale acum doi ani , timp de 6 luni dupa care am facut pauza 3 intre timp am ramas insarcinata pierzadn sarcina la 5 saptamani, in septembrie pana in octombrie am mai luat antic. dupa care am frenuntat din nou la ele pana in februarie si atunci am luat iar 3 luni si am renuntat pana anul asta in martie, in care am inceput iara o luna jumate iar acum 2 zile le-am intrerupt definitiv deoarece vreau sa am un bebe,,,
dupa aceasta nesfarsita poveste intrebarea mea este: cat timp trebuie sa fac pauza pt a concepe fatul.. o asistenta mi-a zis ca linistita pot si chiar a doua zi sa se termine in mine ca nu afecteaza fatul. va rog sa ma ajutai! mersi :* -
aceeasi nelamurire am avut-o si eu. medicii au parerile impartite. unii spun ca nu trebuie sa faci pauza, altii ca trebuie o luna, sau doua, sau sase. am intrebat medicul meu de familie (in care am foarta mare incredere) si mi-a zis ca nu este nevoie sa ma protejez cu altceva dupa ce nu mai iau anticonceptionale, caci e mica probabilitatea sa raman imediat insarcinata, si chiar daca as ramane, nu afecteaza cu nimic fatul.
-
Pt. Mariana, scuze pt intarziere, nr de tel dr Cristian Rodica 0722351857.
Nu te sfii sa o suni, este abordabila, nu te repede, e finuta. Nu e ciubucareasa,nu-ti cere nimic, se multumueste cu cat ii dai. Anul trecut cat am fost eu insarcinata si am nascut ma chema numai la spital si ii dadeam si 300 de mii, au fost dati cand nu i-am dat nimic, si nu s-a facut diferenta. Iti explica tot ce o intrebi, e tot timpul cu zambetul pe buze. Am nascut cand ea a fost de garda, la 3 noaptea,a chemat-o moasa si-n 3 minute a fost in sala, zambind desi se trezise din somn, tot timpul m-a incurajat, atmosfera a fost destinsa. Dimineata la 7 a venit sa ma vada cum ma simt, apoi la 12 inainte sa plece acasa din nou. Banii i-am dat dimineata(deci dupa), si i-am dat 3mil jumate. Ii dai cat poti.
Succes!
Sa-mi spui te rog ce-ai facut.