medic ginecolog

•  
    • 909 mesaje
    5 Mai 2008, 15:26
    0 0
    Buna dragele mele ! Apelez la ajutorul vostru, ca eu sunt cam dezorientata.
    Imi cer scuze daca s-a mai dezbatut subiectul, dar n-am avut timp sa caut i arhiva.
    Ce m-ar interesa ? Pt. ca tot sunt insarcinata , ce m-ar putea interesa altceva decat un medic bun, care sa-mi fie aproape pe tot parcursul sarcinii, si de ce nu, cu care sa si nasc.
    La cine pot apela cu incredere ? Eventual, daca sunt medici cu care ati nascut si care v-au ingrijit, e si mai bine. Fiind la prima sarcina, imi este putin mai greu, pt. ca practic nu prea stiu ce trebuie sa fac.
    Va multumesc, si sper sa ma puteti ajuta !
  •  
    • 381 mesaje
    5 Mai 2008, 15:48
    0 0
    Scrie din ce oras esti, ca sa stie Evele.

Sarcina usoara!
  •  
    • 909 mesaje
    5 Mai 2008, 15:50
    0 0
    scuze ! din Bucuresti
  •  
    • 1431 mesaje
    5 Mai 2008, 15:51
    0 0
    problema mare cu medicii ginecologi !
    personal nu am nici o cunostinta
    iti urez multa bafta si sanatate !
  •  
    • 216 mesaje
    5 Mai 2008, 16:52
    0 0
    Dr Cristian Rodica, spitalul elias. Eu cu ea am nascut si nu pot spune decat numai lucruri bune. Am inteles ca acum are si cabinet particular.Nu-ti pot da decat nr ei de tel mobil daca te intereseaza.
  •  
    • 909 mesaje
    6 Mai 2008, 09:08
    0 0
    lotus, ar fi perfect daca m-ai putea ajuta cu nr. dansei de telefon. in rest, poti sa-mi spui ce fel de persoana este ? placuta, explica tot ce te intereseaza, etc.
    si ar mai fi si partea financiara: se multumeste cu cat ii dai sau iti cere ?
  •  
    • 827 mesaje
    6 Mai 2008, 09:10
    0 0
    Marriana, intra pe forumul www.desprecopii.com, sunt multe discutii despre sarcina, medici etc.
  •  
    • 1431 mesaje
    6 Mai 2008, 09:56
    0 0
    mariana......am auzit si eu de Dr Rodica Cristian
    am o cunostinta care a nascut cu dansa si am auzit numai cuvinte de laude despre ea
    in cazul de fatza ai doua recomandari ai putea incerca
    am inteles ca tipa nu ia bani , este finutza si se poarta frumos si isi da interesul
  •  
    • 909 mesaje
    6 Mai 2008, 12:22
    0 0
    va multumes cmult pt. ajutor, ma apuc de " studiat" sit-uri despre nasteri si bebei
  •  
    • 814 mesaje
    6 Mai 2008, 17:43
    0 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 4 mesaje
    6 Mai 2008, 20:06
    0 0
    Evelor, am o mica-mare intrebare: daca am inceput sa iau anticonceptionale acum doi ani , timp de 6 luni dupa care am facut pauza 3 intre timp am ramas insarcinata pierzadn sarcina la 5 saptamani, in septembrie pana in octombrie am mai luat antic. dupa care am frenuntat din nou la ele pana in februarie si atunci am luat iar 3 luni si am renuntat pana anul asta in martie, in care am inceput iara o luna jumate iar acum 2 zile le-am intrerupt definitiv deoarece vreau sa am un bebe,,, dupa aceasta nesfarsita poveste intrebarea mea este: cat timp trebuie sa fac pauza pt a concepe fatul.. o asistenta mi-a zis ca linistita pot si chiar a doua zi sa se termine in mine ca nu afecteaza fatul. va rog sa ma ajutai! mersi :*
  •  
    • 4 mesaje
    0 0
    Evelor, am o mica-mare intrebare: daca am inceput sa iau anticonceptionale acum doi ani , timp de 6 luni dupa care am facut pauza 3 intre timp am ramas insarcinata pierzadn sarcina la 5 saptamani, in septembrie pana in octombrie am mai luat antic. dupa care am frenuntat din nou la ele pana in februarie si atunci am luat iar 3 luni si am renuntat pana anul asta in martie, in care am inceput iara o luna jumate iar acum 2 zile le-am intrerupt definitiv deoarece vreau sa am un bebe,,, dupa aceasta nesfarsita poveste intrebarea mea este: cat timp trebuie sa fac pauza pt a concepe fatul.. o asistenta mi-a zis ca linistita pot si chiar a doua zi sa se termine in mine ca nu afecteaza fatul. va rog sa ma ajutai! mersi :*
  •  
    • 4 mesaje
    0 0
  •  
    • 1431 mesaje
    7 Mai 2008, 09:45
    0 0
    ai postat de 3 ori !
    din cate stiu eu tb sa faci pauza min 6 luni
    bafta
  •  
    png
    • 147 mesaje
    7 Mai 2008, 09:55
    0 0
    aceeasi nelamurire am avut-o si eu. medicii au parerile impartite. unii spun ca nu trebuie sa faci pauza, altii ca trebuie o luna, sau doua, sau sase. am intrebat medicul meu de familie (in care am foarta mare incredere) si mi-a zis ca nu este nevoie sa ma protejez cu altceva dupa ce nu mai iau anticonceptionale, caci e mica probabilitatea sa raman imediat insarcinata, si chiar daca as ramane, nu afecteaza cu nimic fatul.
  •  
    • 216 mesaje
    8 Mai 2008, 12:08
    0 0
    Pt. Mariana, scuze pt intarziere, nr de tel dr Cristian Rodica 0722351857.
    Nu te sfii sa o suni, este abordabila, nu te repede, e finuta. Nu e ciubucareasa,nu-ti cere nimic, se multumueste cu cat ii dai. Anul trecut cat am fost eu insarcinata si am nascut ma chema numai la spital si ii dadeam si 300 de mii, au fost dati cand nu i-am dat nimic, si nu s-a facut diferenta. Iti explica tot ce o intrebi, e tot timpul cu zambetul pe buze. Am nascut cand ea a fost de garda, la 3 noaptea,a chemat-o moasa si-n 3 minute a fost in sala, zambind desi se trezise din somn, tot timpul m-a incurajat, atmosfera a fost destinsa. Dimineata la 7 a venit sa ma vada cum ma simt, apoi la 12 inainte sa plece acasa din nou. Banii i-am dat dimineata(deci dupa), si i-am dat 3mil jumate. Ii dai cat poti.
    Succes!
    Sa-mi spui te rog ce-ai facut.
  •  
    • 1431 mesaje
    8 Mai 2008, 12:19
    0 0
    sa ne spui si noua cum este dansa ca ma bate gandul sa ma duk si eu
  •  
    • 814 mesaje
    8 Mai 2008, 15:12
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 909 mesaje
    9 Mai 2008, 09:04
    0 0
    lotus, iti multumesc din suflet ! merg cu incredere la dansa daca spui ca ai fost atat de multumita!
  •  
    • 909 mesaje
    9 Mai 2008, 09:05
    0 0
    va tin la curent, va povestesc cum a fost