Dermatolog Bucuresti
-
1 0Imi cer scuze daca mai exista un alt topic asemanator.
As vrea sa imi spuneti si mie daca stiti un dermatolog bun in Bucuresti. Am un semn din nastere pe fata si as vrea sa stiu care sunt alternativele mele sa scap de el.
Multumesc -
Tot la spitalul Colentina lucreaza si dna dr Rozalia Olsavszky. Eu lucrez cu dinsa ca medic rezident si o recomand din tot sufletul. Ca alternative pentru problema ta insa nu vei gasi rezolvarea in cadrul spitalului, pentru ca asa cum stim totii dotarile spitalelor de stat lasa foarte mult de dorit. Eventual poti primi un sfat. Dr Olsavszky lucreaza insa si la o clinica privata, unde posibilitatile sint cu totul altele. Daca te intereseaza, iti pot trimite un numar de telefon de la clinica pentru informatii si programari.
-
Salut, eu as incerca mai intai sa consider acest semn, o reflexie a unei afectiuni interne. Stii ca organele, glandele, diverse parti ale corpului, daca sunt afectate, trimit toxinele la exterior, pe piele. Chiar daca dateaza de la nastere, el reflecta starea toxinara a acelui organ, stare transmisa de la parinte. Homeopatia spune ca parintii transmit structura biologica, dar si incarcatura toxinara, ce produce boala. Procesul are denumirea de MIASMA.
Eu as incerca o detoxifire cu: alimentatie alcalina sau suplimente alcaline - e mult mai usor.
Si mai sunt si alte produse de detoxifiere pe care sa le aplici odata cu alcalinul. Poti sa-mi scrii la bee_stary@yahoo.com - te astept. -
Buna! Am si eu o intrebare: stie cineva daca dr. Carmen Curea lucreaza si la un cabinet particular? As vrea sa merg la o consultatie la dansa dar nu stiu cum as putea face asta la spitalul Colentina... Exista si acolo un loc unde poti face o programare pentru ca de stat pe holurile spitalelor din Romania m-am cam saturat?