caderea parului
-
5 Mai 2008, 09:520 0Hristos a Inviat!
Vin la voi cu o mare problema.
Am descoperit ieri pe pielea capului o portiune, ceva mai mare decat o moneda de 50 de bani, fara par
Spuneti-mi daca aveti cunostinta, ce poate sa fie??? Nu imi pot explica deloc acest fapt...pt ca nu am facut nici un fel de excese: nu mi-am vopsit parul mai des de o data pe an, il coafez foarte, foarte rar, nu il obosesc cu nici un fel de produs cosmetic...nu stiu ce sa cred... nu stiu ce poate sa fie.
...Intotdeauna am avut un par sanatos, foarte des si cu firul rezistent (aspru si gros).
lamuriti-ma va rog , ce poate sa fie... care ar putea fi cauzele... sau macar spuneti-mi unde sa caut pe net informatii despre acest lucru... pt ca sincer sa va spun, ma simt atat de naucita si imi trec prin cap atatea prostii, ca nici nu stiu de unde si cu ce sa incep.
Va multumesc! -
5 Mai 2008, 10:08Am avut si eu asa ceva dar s-a intamplat acum multi ani si, din pacate, nu-mi mai aduc aminte mare lucru. Eram prin clasa a opta si am descoprit in crestet o zona fara par, cam cat o moneda, perfect neteda, ca pe obraz.
Stiu ca m-a dus mama la dermatolog, care a zis ca este o boala ceva si mi-a dat un preparat cu care ma masam in fiecare zi pe zona respectiva. Solutia respectiva s-a preparat la farmacie. Dupa o perioada a inceput sa-mi creasca parul la loc.
Sfatul meu este sa mergi la medic urgent pentru ca zona se poate extinde. Si nu are legatura cu vopseaua sau alte produse. -
5 Mai 2008, 10:20Am in plan sa merg la doctor chiar in aceasta dupa amiaza... dar pana atunci simt ca nu mai am rabdare...
-
5 Mai 2008, 10:22unchiul meu stiu ca a patit la fel si i-a crescut la loc parul fiindca s-a masat zi de zi pe acea zona cu usturoi. poti sa incerci, nu ai ce sa pierzi. poate functioneaza si in cazul tau.