Pastila anticonceptionala uitata
-
0 0Iau AC Logest. Problema este ca am uitat cea de 18-a pastila din folia anterioara. Am inceput noul blister normal, insa nu am folosit o alta metoda de contraceptie pentru primele pastile. Cand mi-am cumparat noua folie de AC faarmacista a spus ca sunt inca protejata,insa din ce am citit pe net, imi dau seama ca sunt sanse sa raman insarcinata.
Voi ce stiti? Acum este prea tarziu sa mai fac ceva, de genul Postinor care banuiesc ca nu trebuie luat avand in vedere ca sunt la inceputul foliei.
Va multumesc. -
sangerarea atunci cand se iau anticonceptionale vine in mod automat, indiferent daca exista sau nu sarcina. deci daca ti-a venit ciclul asta nu inseamna ca nu poti fi insarcinata. mi-a spus-o asta un medic ginecolog. mai bine mai astepti si-ti faci un test de sarcina. dar ca sa te linistesc, si eu am uitat din cand in cand cate o pastila si nu s-a intamplat nimic nedorit. sanatate!
-
Ghelore, nu fi atat de sigura. Ce spui tu nu e valabil pentru toate femeile. Chiar aici pe eva a fost un caz, indelung discutat, in care o fata a ramas gravida la o luna de la incetarea administrarii anticonceptionalelor.
Iaracea sangerare dintre folii eu stiam ca, desi este o menstruatie falsa, nu mai apare in cazul in care ramai gravida. Tot de la un medic ginecolog am cules informatia!