Reumatism
-
4 Mai 2008, 19:410 0Ce creme reumatice folositi care dau rezultate intr-adevar? Nu stiu de la ce firma sa cumpar, sa nu arunc banii degeaba, ca m-am saturat de atatea produse care nu au nici un efect..
-
5 Mai 2008, 09:13Din pacate eu nu am simtit nici o ameliorare dupa nici o crema,crede-ma am incercat ,,n,,.Poti incerca otetul de mere+miere diluat intr-un pahar de apa,de 2-3 ori pe zi ,pe mine ma ajuta fr.bine.Sanatate multa.Daca doresti iti pot da reteta de otet facut in casa.
-
5 Mai 2008, 13:30Apireven este un unguent bun. Reumalin de asemenea si incearca la un homeopat si niste produse naturiste care dau rezultate Succes si sanatate!
-
6 Mai 2008, 10:39Va multumesc fetelor. Nu intrebam pentru mine, din fericire inca nu am nevoie (am numai 18 ani), insa vroiam sa ii iau bunicii mele o crema cu efect de incalzire de la o firma de produse naturiste (life-care), caci ma inscrisesem acolo ca reprezentant insa am facut decat o comanda, produsele nu m-au impresionat asa ca acum nu stiu daca totusi sa comand de acolo sau mai bine sa caut ceva mai bun in farmacii. O sa caut ce mi-ati spus si o rog pe cea care mi-a spus de reteta cu miere si otet,daca se poate sa mi`o trimita si mie pe mail: wanna_skumpa@yahoo.com sau pe privat. mersi frumos inca o data