mai este cineva cu problema asta?

•  
    • 18 mesaje
    3 Mai 2008, 18:42
    0 0
    fetelor de curand mi-a aparut ca un bob de mazare chiar la perineu am fost la doctor si mi-a spus ca de la taietura de la nastere s-a format o endimetriloza care creste la fiecare menstra acum singura solutie este sa mi faca o incizie cu anestezie si imi este frica sa merg la operatie daca este altceva ?trebuie sa fac si un set de analize mai intai cand ma hotarasc.
  •  
    • 331 mesaje
    3 Mai 2008, 22:39
    0 0
    scuze,eu nu am inteles diagnosticul,daca e endometrioza,eu una nu am mai auzit sa apara de la cicatricea de la epiziotomie
  •  
    • 331 mesaje
    3 Mai 2008, 23:35
    0 0
    daca e intr-adevar endometrioza,inseamna ca s-a format SI pe cicatrice,dar asta inseamna ca nu DOAR pe cicatrice e
  •  
    • 18 mesaje
    4 Mai 2008, 19:45
    0 0
    diagnosticul este endometrioza m-am exprimat incorect si sincer nici eu nu am mai auzit sa apara de la taietura de la nastere mai ales ca eu am nascut acum trei ani si abia acum sa se formeze?Trebuie sa scap intr-un fel de problema asta cit mai curand ca mi-a afectat si viata sexuala .
  •  
    • 18 mesaje
    4 Mai 2008, 19:53
    0 0
    este chiar pe cicatrice dar sub piele nu este pe exterior si se simte ceva tare cand presez ci mana chiar mai mare de un bob de mazare.Doar la suprafata se simte putin imi era frica sa nu fie un condilom dar doctora m-a asigurat ca nici pe departe asa ceva.
  •  
    • 331 mesaje
    4 Mai 2008, 23:27
    0 0
    edometrioza inseamna ca,tesut identic cu cel care captuseste uterul,endometrul,exista si in afara uterului,si nu ar trebui sa fie...mama da ce m-am mai exprimat...si eu stiu ca se rezolva prin excizarea zonei pe care s-a prins,adica pe cicatricea de la epiziotomie,dar poate exista tesut din asta(vorbesc tot mai clar )si in alte parti,trompe etc...nu ai cicluri ft dureroase?eu zic sa ai incredere in dr,si intreb-o daca nu ar trebui sa urmezi si un tratament,m-as mira sa nu-ti prescrie ceva
  •  
    • 49 mesaje
    8 Mai 2008, 16:20
    0 0
    Sunt mai noua pe aici si daca mai ai problema aia te rog sa-mi lasi msj.
  •  
    • 18 mesaje
    9 Mai 2008, 18:53
    0 0
    inca nu am ajuns la dr imi trebuie curaj pt asta ,sincer imi este tare frica as fi vrut sa stiu daca a mai fost cineva in situatia mea si cum a procedat?