cine stie-pharmatex

•  
    • 287 mesaje
    3 Mai 2008, 13:39
    0 0
    buna!
    Sper ca nu radeti de mine, dar am trecut de varsta cand puteam folosi anticonceptionalele, steriletul mi l-a respins organismul si nici nu mai vreau sa incerc asa ceva, prezervativul exclus, dar nu in totalitate. Am mers la medicul ginecolog care mi-a zis ca cel mai bun ar fi pentru mine sa folosesc ovule Pharmatex.Problema e ca citind acasa niste brosuri pe care mi le-a dat dr. am citit ca acestea se folosesc concomitent cu prezervativul.Ca e o protectie suplimentara in cazul in care prezervativul se rupe. Dr. mi-a zis ca este super sigur, dar nu imi amintesc sa fi zis si de prezervativ.Voi ce stiti? Pupici!
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Mai 2008, 15:36
    0 0
    Prezervativul nu este obligatoriu,ovulle te protejeaza de o sarcina nedorita insa nu si de boli.Daca vrei sa te protejezi si impotriva bolilor foloseste si prezervativul .
  •  
    • 514 mesaje
    3 Mai 2008, 19:56
    0 0
    andreeax are dreptate, nu mai repet si eu.
    Personal am renuntat la pharmatex. de ce? incearca si ai sa vezi,nu intru in detalii intime.
    Sunt sigure insa cam taie cheful,dau un anume disconfort.
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Mai 2008, 22:17
    0 0
    S eu la fel,nu mi-au placut;insa multe femei sunt multumite de ovulele contraceptive.Merita sa incerci.
  •  
    • 287 mesaje
    4 Mai 2008, 22:07
    0 0
    buna , andreea si saresa!!
    Multumesc de raspunsuri. Mie personal nu mi-au taiat cheful.Daca e ceva ce ar trebui sa stiu va rog sa imi spuneti si mie. Aici putem discuta orice ca oricum nu ne cunoastem si asta ajuta la discutiile libere. Multumesc oricum. Sotul meu insa zice ca simte o usturime in timpul actului sexual. Sa fie de la ovule? Sunteti sigure ca nu poti ramane gravida daca le folosesti fara prez.?O alta prietena mi-a zis ca fiind efervescente iti pot produce rani pe col.O fi adevarat? Pupici si multumesc mult pentru raspunsuri.
  •  
    • 514 mesaje
    4 Mai 2008, 23:06
    0 0
    sotul tau s-a plans la fel ca si al meu.Iar eu tot usturime am simtit de nu ne-a mai trebuit nimic la nici unul,intelegi tu.