rana pe col uterin=durere?

•  
    • 2 mesaje
    3 Mai 2008, 11:41
    0 0
    acum 11 luni am facut un avort diupa 3 luni doctorul mi-a descoperit o mica rana pe colul uterin pe care el mi-o facuse...mi-a zis ca nu trebuie cauterizata mi-a dat tratament dar nu l-am urmat...acum dupa 6 luni mi-au aparut aceleasi dureri ca dupa avort(o durere muta ce coboara pe picior)durerea nu trece si vreau sa zic ca nu mai am contacte sexuale...poate ca rana pe col sa se fi transformat in ceva mai urat?stiu sigur ca nu ar trebui sa simt durere in cazul unei rani...
  •  
    • 814 mesaje
    3 Mai 2008, 11:48
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 2 mesaje
    3 Mai 2008, 11:50
    0 0
    durerea e pe col uterin..nu are treaba cu coloana ca doar nu am 60 de ani...nu ar trebui sa simt durere pe ca in vagin nu sunt centri nervosi....daca imi dai un raspuns, da-mi macar unul bun
  •  
    • 38 mesaje
    4 Mai 2008, 21:44
    0 0
    Buna,
    Am avut si eu o rana pe col si am cauterizat-o in 2005.
    Anul trecut am mai trecut pe la doctorita care m-a cauterizat si mi-a zis ca trebuie sa ma retuseze.
    Am zis ca nu mai vreau decat dupa ce raman insarcinata.
    Si ea a fost de acord cu propunerea mea.
    Dar nu am avut dureri ca tine.
    Pentru orice alte probleme, du-te la medic.
    Eu am probleme cu coloana si am dureri care coboara pe picior.
    dar nu am auzit pe nimeni pana acum sa aiba dureri de la o rana pe col si sa coboare pe piocior.
    Sper sa te duci la medic.Bafta.
  •  
    • 261 mesaje
    5 Mai 2008, 08:35
    0 0
    eu cam zic ca trebuie sa te duci la alt medic. Nu lasa asa... ca ranile astea sunt f periculoase. Daca el ti-a zis de rana, trebuia ori sa mergi la alt medic, ori sa iei tratamentul, ca nu e chiar de glumit... Poti avea rana fara sa te doara nimic. Nu stiu cum e cand ai rani f grave si netratate.... Du-te la alt medic daca nu ai incredere, nu mai astepta si ia si tratamentul.
  •  
    • 110 mesaje
    5 Mai 2008, 09:08
    0 0
    Urgent programeaza-te la medic.Fa-ti testele ce ti le recomanda,papanicolau...etc.paralel mai poti face analize la alt medic si alt laborator,vei confrunta rezultatele si te vei decide.Cu rana pe col nu este de glumit si nu te poti trata dupa ureche.Multa sanatate.