noduli direrosi in axila
-
0 0de ceva vreme,si dor tot mai tare...dr mi-a facut eco mamar si mi-a spus ca nu de la san...ok,da de la ce?poate avea legatura cu spatele?coloana toracica?pt ca ma doare uneori ft tare
-
mi-am facut eco mamar,dna dr cat am stat acolo a ocolit sa pomeneasca cuvantul nodul,o tot dadea inainte cu mastita,de care stiu si eu ca nu da noduli in axila,fac trt de 3 luni pt mastita,da nimic...la sfatu medicului pe net la fel:m-au impachetat cu 'mamela aberanta' scurt si cuprinzator...sigur nu e ...medicul de fam ma trateaza de sus cu ceva gen "la varsta mea..."si daca se dovedeste peste 5-10 ani ca erau simptome la ceva serios,tot ei ma vor condamna ca nu am venit la timp...am zis sa va intreb si pe voi,poate a mai trecut cineva prin ceva asemanator...acum,dupa capu meu,ma programez la o radiografie la coloana toracica,care ma doare de ma scoate din casa...desi nodulii sau ganglionii mariti,ce or fi si ei,ma dureau cu mult inaite de a aparea problema cu spatele...
-
da,desi ma intalnesc zilnic cu cativa dr parca toti au ochelari de cal,VSH-ul era putin marit cand mi-am facut analizele azi vara,dar dr tot o trecea in categoria normal,am trecut printr-o cezariana anul trecut in mai,zicea ca e de acolo,degeaba spuneam ca nodulii sunt de vreo 2 ani...si ma dor de vreo 1...dar ai dreptate...merg la radiografie si imi fac si analize de sange din nou,pe banii mei,fie cat o fi...problema o fi iar cu interpretarea rezultatelor+tratament...asa m-am saturat de sistemul nostru sanitar!
-
mersi sincer pt preocupare fetelor,de la ceara in cazul meu nu poate fi,am folosit max de 3 ori in viata mea,si astea cu ani buni inainte,bine ar fi sa aveti voi dreptate...m-am gandit si le deodorant,dar nici pe acela nu-l prea folosesc,transpir ft putin si preferam sa fug la ghiuveta sa ma spal la servici-imi permit pauza cand vreau
-tocmai sa nu folosesc ceva chimic,tocmai sa nu fac vreo ...ceva si poftim!de ce ti-e frica nu scapi...ma gandesc si la ce mi-ai spus de dinti:mi-am pus de portelan de vreo 3 ani si uneori parca ma doare sub lucrare,tu cum ai descoperit sursa problemei? -
Pai mi-am tot facut analize peste analize si nu gaseau nimic. Si m-a trimis la un dentist unde am aflat ca umflatura cat un graunte de nisip de pe gingie e de fapt o punguta de puroi. Si am reusit sa scap cu mult chin de ele (erau mai multe) si acum e totul ok. Eu zic sa nu te panichezi. Si eu am crezut ca sunt de la san, mai ales ca imi scosesem o alunita din zona sanului stang acum ceva ani, dar nici vorba. Cum am mai zis, important este sa gasesti un dr pe care sa-l preocupe starea ta. Pup