noduli direrosi in axila

•  
    • 331 mesaje
    1 Mai 2008, 23:32
    0 0
    de ceva vreme,si dor tot mai tare...dr mi-a facut eco mamar si mi-a spus ca nu de la san...ok,da de la ce?poate avea legatura cu spatele?coloana toracica?pt ca ma doare uneori ft tare
  •  
    • 331 mesaje
    1 Mai 2008, 23:33
    0 0
    durerosi...scuze pt greseala
  •  
    • 126 mesaje
    2 Mai 2008, 13:40
    0 0
    du-te la alt medic si mai incearca. sa nu fie ceva grav. nu are cum sa te doara din senin. trebuie sa existe o explicatie
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 13:56
    0 0
    mi-am facut eco mamar,dna dr cat am stat acolo a ocolit sa pomeneasca cuvantul nodul,o tot dadea inainte cu mastita,de care stiu si eu ca nu da noduli in axila,fac trt de 3 luni pt mastita,da nimic...la sfatu medicului pe net la fel:m-au impachetat cu 'mamela aberanta' scurt si cuprinzator...sigur nu e ...medicul de fam ma trateaza de sus cu ceva gen "la varsta mea..."si daca se dovedeste peste 5-10 ani ca erau simptome la ceva serios,tot ei ma vor condamna ca nu am venit la timp...am zis sa va intreb si pe voi,poate a mai trecut cineva prin ceva asemanator...acum,dupa capu meu,ma programez la o radiografie la coloana toracica,care ma doare de ma scoate din casa...desi nodulii sau ganglionii mariti,ce or fi si ei,ma dureau cu mult inaite de a aparea problema cu spatele...
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 14:04
    0 0
    Nodulii de la axila apar si de la infectii in corp. Am avut si eu, dureau,dar nu tot timpul. Am luat tratament cu anti inflamator si acum e totul ok. Ce e mai greu e sa dai peste un medic caruia sa-i si pese indeajuns incat sa-ti faca mai multe analize. VSH-ul cum e? Nu e marit?
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 14:20
    0 0
    da,desi ma intalnesc zilnic cu cativa dr parca toti au ochelari de cal,VSH-ul era putin marit cand mi-am facut analizele azi vara,dar dr tot o trecea in categoria normal,am trecut printr-o cezariana anul trecut in mai,zicea ca e de acolo,degeaba spuneam ca nodulii sunt de vreo 2 ani...si ma dor de vreo 1...dar ai dreptate...merg la radiografie si imi fac si analize de sange din nou,pe banii mei,fie cat o fi...problema o fi iar cu interpretarea rezultatelor+tratament...asa m-am saturat de sistemul nostru sanitar!
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 14:33
    0 0
    Eu am fost la Medsana din Primaverii, la dna. dr. Anca Dimitriu, daca esti din Bucuresti. Din pacate nu am mai ajuns la control deoarece m-am mutat din Buc. Insa e OM inainte de a fi dr. Ti-o recomand cu toata increderea. Multa sanatate!
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 14:45
    0 0
    mersi ft mult,mai ajung prin Bucuresti cand am vreun curs sau seminar,in rest doar Arad si Timisoara,dar sunt in stare sa merg pana la voi daca trebuie...dar daca e cineva din zona si stie vreun medic i-as multumi din suflet...
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 16:30
    0 0
    Si eu sunt din Arad Acum de o luna m-am intors acasa. Am stat in Bucuresti mai bine de un an.
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 17:16
    0 0
    bine ai venit acasa! vreun dr de la noi care sa-ti fi lasat vreo impresie buna?
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 17:28
    0 0
    Multumesc! Sincera sa fiu, nu N-am gasit nici unul care sa ma "impresioneze". Am dat tot peste lipsiti de chef.
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 17:31
    0 0
    a!deci nu era doar o impresie de a mea...oricum,mersi frumos,daca dau de unul,te anunt,pup
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 17:53
    0 0
    pot sa intreb ce antiinflamator ai luat?am folosit diclofenac unguent,dar nu mai face fata...ma gandeam sa iau capsule...stiu ca nu se ia nimic dupa ureche
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 19:42
    0 0
    Flamexin pliculete am luat. Il dizovam in apa calduta si il luam dupa ce mancam bine
  •  
    • 270 mesaje
    2 Mai 2008, 19:44
    0 0
    http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1279 Aici gasesti mai multe detalii. Am urmat tratamentul 10 zile cu un pliculet pe zi. La mine, infectia din corp venea de la niste masele care se cariasera sub plomba si facusem granulom
  •  
    • 331 mesaje
    2 Mai 2008, 23:25
    0 0
    thanks din nou,crede-ma mi-ai spus mai multe decat toti dr la un loc...
  •  
    • 2039 mesaje
    3 Mai 2008, 01:50
    0 0
    Ganglionii astia se mai inflameaza si datorita epilatului. Folosesti ceara? Ca s-ar putea sa fii mai sensibila si sa reactioneze la traumatism.
  •  
    • 270 mesaje
    3 Mai 2008, 09:27
    0 0
    Cu mare placere! daca mai ai intrebari si crezi ca te pot ajuta...Mititika ai dreptate! Si de la epilatul cu ceara apar.
  •  
    • 331 mesaje
    3 Mai 2008, 22:30
    0 0
    mersi sincer pt preocupare fetelor,de la ceara in cazul meu nu poate fi,am folosit max de 3 ori in viata mea,si astea cu ani buni inainte,bine ar fi sa aveti voi dreptate...m-am gandit si le deodorant,dar nici pe acela nu-l prea folosesc,transpir ft putin si preferam sa fug la ghiuveta sa ma spal la servici-imi permit pauza cand vreau -tocmai sa nu folosesc ceva chimic,tocmai sa nu fac vreo ...ceva si poftim!de ce ti-e frica nu scapi...ma gandesc si la ce mi-ai spus de dinti:mi-am pus de portelan de vreo 3 ani si uneori parca ma doare sub lucrare,tu cum ai descoperit sursa problemei?
  •  
    • 270 mesaje
    4 Mai 2008, 13:36
    0 0
    Pai mi-am tot facut analize peste analize si nu gaseau nimic. Si m-a trimis la un dentist unde am aflat ca umflatura cat un graunte de nisip de pe gingie e de fapt o punguta de puroi. Si am reusit sa scap cu mult chin de ele (erau mai multe) si acum e totul ok. Eu zic sa nu te panichezi. Si eu am crezut ca sunt de la san, mai ales ca imi scosesem o alunita din zona sanului stang acum ceva ani, dar nici vorba. Cum am mai zis, important este sa gasesti un dr pe care sa-l preocupe starea ta. Pup