chisturi ovariene

•  
    • 1 mesaje
    14 Apr 2004, 10:48
    0 0
    Am inteles ca parerea medicilor difera in legatura cu acest subiect. Unii considera ca nu tb sa intervenim asupra lor pina la 40 ani, altii sustin administrarea unui tratament. Vreau ceva naturist. Spuneti-mi si mie daca ati avut ceva asemanator.
  •  
    • 457 mesaje
    14 Apr 2004, 13:08
    0 0
    Dragã laura, am sã-þi vorbesc din propria experienþã, deºi am mai rãspuns pe forum pe aceastã temã probabil cã tu nu erai membrã.
    Eu m-am operat de chist la vârsta de 24 de ani, dacã sunt mai mari de 5.5 cm pânã la 7,5 cm se pot face puncþii mai mari de 7,5 se opereazã. Tu spuneai cã medicii þi-au spus cã nu este bine sã umblãm la ele pânã la 40 de ani. Eu de exemplu m-am dus în ºoc hemoragic. Ce era sã fac sã aºtept pânã la 40 de ani!? Ele în general se formeazã din cauza dereglãrilor hormonale. Când sunt micuþe se pot trata cu antibiotice sau cu anticoncepþionale de asemenea poþi sã faci spãlãturi cu gãlbenele, pelin ºi coada-calului, încearcã, la mine nu a mers, dupã ce m-am operat la câteva luni am fãcut din nou chist pe ovarul celãlalt atunci mi-a fãcut puncþie ºi cam aºa am þinut-o cam 2 ani de zile, crede-mã cã nu-i de glumit cu ele eu efectiv am crezut cã am cancer, nu vreau sã te sperii.
    Pe mine ºi soþul meu ne-a ajutat foarte mult doctoriþa cu care m-am tratat, într-un final dacã a vãzut cã eu nu-mi mai revin ne-a chemat la ea ºi ne-a fãcut o teorie mamã,mamã!
    Noi aveam toatã vina el era prea iute ºi eu prea moale ºi nu reuºeam sã elimin foliculina ºi aºa se formau chisturile mele. Dar... slavã D-lui acum totul este ok.
  •  
    • 457 mesaje
    14 Apr 2004, 13:08
    0 0
    Aici s-a postat de 2 ori aceelaºi mesaj, am ºters unul. Nu ºtiu ce s-a întâmplat!
  •  
    • 3354 mesaje
    26 Apr 2004, 13:10
    0 0
    am si eu problema asta de ceva vreme probabil...dar nu am stiut...si am ajuns la un doctor care ma trimis la o ecografie interna...si mia dat dufaston...am luat o luna totul a fost ok-am luat 12 zile...acum 8 zile am inceput din nou-trebuie 3 luni la rand...si mia venit ciclul la 19 zile...vorba e?e normal ce se intampla?oare sal sun pe doctor sau sa astept sa treaca ciclul-oricum nu are cemi face acum...ce parere aveti si mar interesa persoane care au mai trecut prin asta.multumesc.corina.
  •  
    • 17 mesaje
    30 Apr 2004, 22:52
    0 0
    salut! cory sa stii ca si eu am luat duphaston doar o singura luna deocamdata , tot pt un chist ovarian destul de marisor si mi-a venit ciclul perfect la 28 de zile! si cu o luna in urma imi intarziase 3 saptamani.....
    nu stiu ce sa zic , daca e bine sau nu ca ti- a venit mai devreme...sa fie oare vre-un efect secundar al pastilelor?
    tie cine ti- a dat duphaston? Dr. ginecolog sau cel endocrinolog? Mie cand am fost la medicul de familie mi s-a zis ca sunt prea puternice aceste pastile pt varsta mea(22 ani) si parerea asta au avut-o doi medici generalisti...habar nu am ce sa fac daca sa le iau si in continmuare.....spune-mi parerea ta te rog....
    v-am pupat....
  •  
    • 3354 mesaje
    11 Mai 2004, 15:59
    0 0
    medicul gine mi lea dat.mai am o luna de luat no sa mor -eu am 36 de ani si am mai multe chisturi pe ambele ovare...o sa vad cum ma simt acum luna asta...as vrea oricum sa merg din nou la dr.dupa ce termin trat.o sa tinem legatura...oricum prea bine nu e ca am greturi tot timpul si dureri de cap si stari proaste-dar poate nu e de la asta...ce sa zic?e un medic.nou strain scump si asta e!o sal iau si mai scriu...de fapt acum am inceput a treia luna consecutiv...va salut si mersi pentru mesaje.corina.
  •  
    • 14 mesaje
    4 Iul 2004, 01:45
    0 0
    CAUTATI PE NET CAUZELE.IN MAJORITATEA CAUZELOR CHISTURILE SE FAC DIN CAUZA REZISTENTEI LA INSULINA.DOCUMENTATI-VA VA ROG NU MAI BAGATI IN VOI NENOROCIRI DE TRATAMENTE HORMONALE.SUNT HORMONI ARTIFICIALI.NU VA MAI TRATATI DUPA URECHE.CA SA NU MAI VORBIM DE MEDICII MINUNATI CARE RECOMANDA IMEDIAT OPERATIE.EXISTA SI SITUATII DE CRIZA DAR IN MARE PARTE SE TRATEAZA FARA OPERATIE.DACA NU TRATEZI CAUZA APAR SI DUPA OPERATIE.SI ESTE DESTUL DE AIUREA CA ESTE O OPARETIE FOARTE DELICATA.AM SI EU SI STIU DESPRE CE VORBESC.MODIFICATI-VA REGIMUL SI O SA VEDETI SCHIMBARI FOARTE MARI.VA PUP SI MULTA SANATATE.
  •  
    • 163 mesaje
    5 Iul 2004, 08:32
    0 0
    paula,da-ne mai multe detalii...cum sa modificam regimul?
  •  
    • 247 mesaje
    5 Iul 2004, 10:04
    0 0
    hai Paula, te rugam, suntem multe in situatia asta asa ca spune mai multe , ce trebuie sa facem?
    Te pupam si asteptam.
  •  
    • 32 mesaje
    5 Iul 2004, 11:05
    0 0
    hai paula te rugam.mai multe detalii.
    si care ar fi cauzele? si cum e cu dieta?
  •  
    • 247 mesaje
    7 Iul 2004, 14:40
    0 0
    paulaneagu, unde esti? ne-ai lasat cu marfa-n soare.
  •  
    • 247 mesaje
    13 Iul 2004, 15:22
    0 0
    unde-i Paula?
  •  
    • 70 mesaje
    14 Iul 2004, 08:46
    0 0
    Din Formula as:
    "O reteta de o mare eficienta, in vindecarea nodulilor mamari si ovarieni: se amesteca 100 g miere de albine curata cu 50 g Apilarnil, si se iau zilnic cel putin trei linguri. Se pot lua pana la maximum 100 g zilnic. Acest tratament tine trei luni. Dupa trei luni, organismul este curatat de chisturi sau noduli mamari si ovarieni. Pentru stimularea poftei de mancare şi asigurarea mineralelor necesare organismului, se ia in fiecare dimineata, pe stomacul gol, o lingura de polen."
    Pupici
  •  
    • 1 mesaje
    20 Sep 2006, 10:16
    0 0
    IERI MI-A ZIS DOCTORUL K AM CHISTURI PE AMBELE OVARE.MI-A DAT UN TRATAMENT.TU CE MA SFATUIESTI SA FAC.CUM AI SCAPAT DE ELE.AM DOAR 20 ANI.
  •  
    • 205 mesaje
    20 Sep 2006, 10:33
    0 0
    diuta3epinde ce fel de continut are chistul.daca e lichid,poti scapa mai repede si fara operatie,daca are in interior tesut este mai grav.eu m-am operat in august tot la ambele ovare dar sunt bine acum.totusi ma repet poate reusesti sa scapi de operatie.
  •  
    • 3 mesaje
    27 Sep 2007, 17:17
    0 0
    Si eu am avut asa ceva si m-a dus ambulanta la urgenta pt ca lesinasem la al meu in baie. Am tratament cu Diane 35, dar mai iau si naturiste de la Aloe Vera. Putem vorbi despre asta dar spune cum te contactez.
  •  
    • 11 mesaje
    27 Sep 2007, 17:45
    0 0
    buna tuturor.vreau sa va povestesc experienta mea in legatura cu acest subiect. la 19 ani mi s-a descoperit chist la un over de 6 cm. m-am dus dintr-un accident stupid la ginecolog, care a fost surprinsa cand l-a gasit. am fost foarte speriata, doctorita mi-a spus ca 'poate mai exista o sansa daca il operez'. cu chisturile astea mari nu prea e de joaca. poti incerca tratamente naturiste sau toxice luni intregi, poate ani, si nu se retrag, sau isi fac efectul dupa prea mult timp. parerea mea este ca metoda cea mai indicata e operatia.eu am fost operata cu laser in conditii f bune, doctorii au fost atenti cu mine si foarte grijulii. mi-au ramas acum 3 urme care de-abia se observa, si ma duc la control regulat, din 5 in 5 luni sa zic asa. nu e de glumit, pentru ca ba pot acapara intreg ovarul, si riscurile le stiti deja, ba se pot sparge oricand, la orice efort.