lipsa de energie
-
0 0buna fete.
de mai bine de o saptamana am zilnic stari de lesin, lipsa de energie, ameteala,usoara panica, palpitatii,stari asemanatoare cu o cadere de calciu sau scaderea brusca a glicemiei. am fost la analize chiar azi si totul e ok. nu am nici o lipsa de nimic...
mi s-a zis ca s-ar putea sa fie psihica toata treaba. e adevarat ca am trecut printr-o perioada plina de stress, nervi si agitatie maxima...
daca ati trecut prin asa ceva, poate ma ajutati cu un sfat...multumesc.
p.s. seara se acutizeaza... -
doctorul homeopat poarta cu tine o discutie ampla despre simptome, despre problemele de zi cu zi care aparent in medicina alopata nu au legatura cu boala. Si aceasta discutie -anamneza se cheama-ii arata dr. homeopat care sunt cauzele care au dus la problemele tale. Discutia dureaza chiar si o ora si in urma analizei facute d ehomeopat acesta iti da niste ,,bulinute,, din plante plus un regim de hrana adecvat. Scuccese si du-te la Clinica de care ti-am spus . Multa sananate !
-
BUNA "MASK"
MA NUMESC IRINA SI SUNT CONSULTANT PERSONAL HERBALIFE SI MA OCUP DE MAI MULTE TIPURI DE PROBLEME
PE LANGA PRODUSELE DE SLABIRE,INGRASARE,SI MENTINERE NOI MAI AVEM SI PRODUSE PT SANATATE
DACA DORESTI , TE INVIT SA STABILIM O INTALNIRE PT A PUTEA SA BENEFICIEZI DE O ANALIZA CORPORALA GRATUITA
IDUL MEU DE MESS ESTE: PASNICIUCUNGUREANU
O ZI BUNA