TESTE de SARCINA sau OVULATIE

•  
    • 3 mesaje
    30 Apr 2008, 16:16
    0 0
    Buna fetelor !
    M-am gandit sa deschid acest subiect deoarece , pe cat este de controversat , pe atat de incalcit ...
    Sunt atatea branduri si atatea indicatii are fiecare brand incat nu stim ce sa folosim....cand sa le folosim...o gramada de probleme. As vrea sa impartasim din experientele fiecareia dintre noi - doar asa mai invatam si din greselile altora sau chiar ale noastre.
    Eu de exemplu sunt in Z 10 a C.M. si de maine o sa incerc testarea pentru ovulatie cu Oview in speranta ca de luna aceasta poate vom fi trei in familie si nu doi ca pana acum....
    Voi ce parere aveti sunt bune ? Le-ati folosit sau ati incercat cu altceva ?
    Astept sa dezbatem impreuna
  •  
    • 1784 mesaje
    30 Apr 2008, 20:14
    0 0
    marea majoritate a medicilor mi-au spus ca testele de ovulatie sunt o porcarie. cea mai sanatoasa metoda de depistare a ovulatiei mi se pare monitorizarea ecografica. testele de sarcina sunt, in principiu ok.
  •  
    • 331 mesaje
    1 Mai 2008, 00:01
    0 0
    nici eu nu am auzit nimic bun de testele de ovulatie
  •  
    • 361 mesaje
    1 Mai 2008, 07:56
    0 0
    eu tot fac teste de ovulatie si nu sant multumita tot timpul negative, eu fac stimulare pt ovulatie si tot negative imi ies, am incercat si eu cu owieu si nimic, acum ma bazez pe mucusul cervical
    concluzia nu sunt bune dar le facem ca poate poate........
  •  
    • 1784 mesaje
    1 Mai 2008, 13:38
    0 0
    laura, decat sa dai banii pe testele alea idioate de ovulatie mergi la ecograf si vezi daca ai ovulatie. nu mai lua closty fara monitorizari ca faci chisturi si dai de belea (cum am patit eu)!
  •  
    • 282 mesaje
    1 Mai 2008, 14:39
    0 0
    eu pot spune ca cu ajutorul testului de ovulatie am ramasa gravida. nu stiu cum s-au nimit. acum vre-o 3 ani le-am comandat prin internet.
  •  
    • 3 mesaje
    1 Mai 2008, 17:48
    0 0
    Asa este fetelor , nu merge la toata lumea , si nu se pozitiveaza pt toate persoanele. Eu sunt in Z 11 si am facut un test astazi si mi-a iesit negativ. Poate-poate in Z 14 sper sa iasa...
    Doamne-ajuta !
  •  
    • 361 mesaje
    5 Mai 2008, 09:52
    0 0
    teatea eu iau closty la recomandarea medicului, dar de luna viitoare incerc si cu branca ursului
  •  
    • 1431 mesaje
    5 Mai 2008, 10:12
    0 0
    eu am folosit o singura luna un test de ovulatie si a dat rezultate ( din pacate nu am ramas insarcinata din alte motive )