Ma sperie si ma bucura ....
-
0 0Buna fetelor

As dorii sa-mi raspundeti (voi cele care ati trecut prin asta)...inainte sa ajung la doctor...
Ma macina un gand, si cred ca sunt insarcinata dar mi-e teama fiindca am auzit ca menstruatia poate fi stopata si de alti factori, cum ar fi chisturii etc...
Mi-a intarziat deja 7 zile...eu si totul meu ne-am impacat cu gandul si chiar ne-am bucurat, apoi am facut un test de sarcina si a rezultat ca nu sunt gravida, din cate am inteles nu sunt exacte aceste teste, nu stiu ce sa mai cred. Am avut pana acum o saptamana dureri de cap ( de obicei inexistente la mine ), ameteli, si dureri de apate. Nu stiu care sunt sigur simpotemelept ca nu am mai trecut prin asa ceva...
Oare chiar sunt gravida? O sa am un bebe?
Ma sperie si ma bucura...nu imi pot da seama ce simt acum... -
Eu una chiar m-as bucura...consider ca este momentul...dar ma sperie gandul nasterii etc
pt ca ar fi primul copil si ma simt novice in treburi dinastea
sotul meu deja s-a impacat cu gandul si faceam si planurile, dar sa vedem...am sa repet testu de sarcina dupa care indiferent de rezultat ma duc si la medic. -
laura_laura ....ma bucur f mult pt tine
insa , parerea mea este sa mai repeti testul , sau sa fii si mai sigura poti merge sa faci o analiza de sange , nu stiu exact cum se numeste , la care iese daca esti sau nu gravida
daca nu ai ramas , ar tb sa mergi la un medic sa vezi ce s-a intamplat exact
eu am patit asa din cauza unui chist , sper din suflet ca la tine sa fie o sarcina
consider ca poti avea un copil atunci cand te simti pregatita ( mai ales ca esti casatorita )
iti urez multa bafta !
-
Mc eva_new
sigur voi repeta testul dupa care ma voi duce la medic
Am suferit pe la varsta de 17 ani de un chist ovarian dar nu mi-a afectat cu nimic procesul menstruatiei...dar de aceea ...cum am scris si in primul comentariu de sus: mi-e teama sa nu fie alte cauze (chist) si m-as bucura tare mult sa fie sarcina. Deoarece stiu cum se manifesta si cat doare acel chist, acum nu sunt acele simtome...
poop -
Primul test l-am facut acum 2-3 zile ( la 5 zile dupa intarziere)...
Ciudat lucru (care ma sperie) este ca nu mai am nici un fel de simtoma...nici cea de anuntare a menstruatiei, nici cea a unei sarcini si nici cea a unui chist, de doua zile ...
Trebuie sa ma duc la medic, dar ...mi-e frica de rezultat
oricum trebuie ! -
claudina nu stiu daca mai sunt foarte tanara,ma apropii acusi de 30.
Nu mi-am dorit copil niciodata iar cu anii a devenit din ce in ce mi rau,am zis ca poate se schimba ceva.
Sotul si-ar dori insa pur si simplu gandul sa raman insarcinata ma ingrozeste.Am suferit si o depresie destul de urata din cauza asta, incat au renuntat toti sa mai deschida subiectul pe tema asta.
Probabil ca gresesc eu undeva....poate sunt prea egoista....mai trece cineva prin asa ceva?
Scuze laura de off topic. -
Nu trebuie sa judecam pe nimeni...suntem persoane-si-persoane...
Unele ne dorim, altele nu, dar consider ca toate se implinesc la timpul lor
Nu am facut testul de dimineata, nu ma lasat sotu
pt ca el spera totusi sa nu fie nimic...este mai rational decat mine fiindca el se gandeste ca nu voi putea face fata licentei din vare si examenului auto, pe cand eu gandesc cu inima : la bebe
Dar maine ne vom duce la doctor sa vedem care este treaba ( sa scapam de emotii si "stres" ).
Poop u !