Verificare trompe

•  
    • 35 mesaje
    29 Apr 2008, 08:15
    0 0
    Stiti cumva daca dupa verificarea trompelor trebuie asteptat o perioada pana a se instala o sarcina?Multumesc.
  •  
    • 1784 mesaje
    29 Apr 2008, 10:42
    0 0
    presupun ca ai facut o histerosalpingografie...nu trebuie sa astepti deloc adica poti avea contacte neprotejate normal. am facut si eu si nu am primit restrictii.
  •  
    • 35 mesaje
    29 Apr 2008, 12:27
    0 0
    Inca nu am facut nimic....insa trebuie sa merg zilele astea dar imi e putin frica.Ma gandeam la acele radiatii daca nu ar afecta un eventual fat.
  •  
    • 1431 mesaje
    29 Apr 2008, 13:38
    0 0
    daca esti deja insarcinata iti poate dauna , mai bine asigura-te inainte
    poti incepe sa ai contact neprotejat imediat dupa ce faci histero
    multa bafta !
    eu am facut histero si am fost f dezamagita , cica nu a mers aparatul asa ca nu am putut vedea daca am sau nu trompele infundate
    .......sunt convinsa ca tu vei avea noroc !
  •  
    • 35 mesaje
    29 Apr 2008, 14:06
    0 0
    Multumesc f mult de raspuns...inca nu sunt,trebuie sa verific trompele sa pot exclude alte probleme...de un an unii zic ca ar fi problema de ovulatie,acum spun ca ar trebui sa verific trompele.....sper sa vad exact care e cauza....
  •  
    • 1431 mesaje
    29 Apr 2008, 14:35
    0 0
    sa inteleg ca de ceva timp te chinui sa ai un bebel ?
    si eu la fel .........si m-am saturat de medici
    am zis ca iau o pauza si imi vad de alte lucruri ca altfel o iau razna
  •  
    • 35 mesaje
    29 Apr 2008, 14:48
    0 0
    Da...am implinit un an de cand tot umblu la dr....sper sa fie ceva legat de trompe ca sa ma linistesc cumva....am facut nenumarate tratamente pt ovulatie,dar fara prea mare succese.
  •  
    • 1784 mesaje
    29 Apr 2008, 16:25
    0 0
    e fb ca faci histero...iti spune exact in ce stare se afla trompele tale a caror stare este vitala in conceperea unui copil. dupa ce faci histero eu as face analize hormonale, LH etc la care, daca depistezi dereglari, este afectata si ovulatia. daca vrei sa depistezi daca ai ovulatie sau nu, renunta la teste, sunt de rahat cand ai o problema atat de stringenta si spune-i dr. sa-ti ia glera cervicala timp de 10 zile(sau cat considera el) - mergi la ginecologie si iti recolteaza dimineata mucus cervical pe care il analizeaza la laborator- o metoda super sigura de depistare a ovulatiei SAU mergi timp de 5 zile sau iar cat considera medicul la monitorizari echografice unde vede exact ce endometru, ce foliculi s.a.m.d. orice numa nu testele alea de rahat care sunt penibile.
    aaaa si histero nu doare, cel putin daca ai trompele ok adica desfundate nu doare deloc. daca ai trompele partial sau total infundate doare ca si o durere de ciclu dar un pic puternica. daca esti pe bune cu dr. ii poti sugera sa-ti faca un mialgin de exemplu, iti atenueaza eventuala durere considerabil insa in ziua aia nu mai esti om.
    bafta!
  •  
    • 1431 mesaje
    29 Apr 2008, 18:27
    0 0
    eu am facut histero
    m-a durut ca la ciclu , subs nu a intrat toata si nu a iesit nimik la radiografie
    explicatia medicului : nu a mers aparatul !
  •  
    • 1784 mesaje
    29 Apr 2008, 23:39
    0 0
    da eva e cam nasoala faza. trebuia repetata procedura, ma gandesc eu, pentru a exclude varianta trompelor nefunctionale.
  •  
    • 35 mesaje
    30 Apr 2008, 08:05
    0 0
    Am facut tot ce se poate legat de analizele hormonale.....am facut si dozari hormonale cu closty,apoi ar fi trebuit sa trec pe menogon;dar inainte de asta mi-a indicat verificarea trompelor.M-am mai linistit in privinta durerii...multumesc mult de incurajari,mult succes si voua.
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Apr 2008, 09:50
    0 0
    tea ....ar fii tb repetata insa nu am avut puterea sa mai trec inca o data prin aceeas situatie
    am fost f deprimata cand am auzit rezultatul , mai ales ca pt chestia asta mi-am luat o zi libera si am si platit
    dc? ......de pomana .......
    probabil o sa mai repet histero , dar unde ? nu mai am incredere in nici un medic
    va pup