Verificare trompe
-
0 0Stiti cumva daca dupa verificarea trompelor trebuie asteptat o perioada pana a se instala o sarcina?Multumesc.
-
daca esti deja insarcinata iti poate dauna , mai bine asigura-te inainte
poti incepe sa ai contact neprotejat imediat dupa ce faci histero
multa bafta !
eu am facut histero si am fost f dezamagita , cica nu a mers aparatul asa ca nu am putut vedea daca am sau nu trompele infundate
.......sunt convinsa ca tu vei avea noroc !
-
e fb ca faci histero...iti spune exact in ce stare se afla trompele tale a caror stare este vitala in conceperea unui copil. dupa ce faci histero eu as face analize hormonale, LH etc la care, daca depistezi dereglari, este afectata si ovulatia. daca vrei sa depistezi daca ai ovulatie sau nu, renunta la teste, sunt de rahat cand ai o problema atat de stringenta si spune-i dr. sa-ti ia glera cervicala timp de 10 zile(sau cat considera el) - mergi la ginecologie si iti recolteaza dimineata mucus cervical pe care il analizeaza la laborator- o metoda super sigura de depistare a ovulatiei SAU mergi timp de 5 zile sau iar cat considera medicul la monitorizari echografice unde vede exact ce endometru, ce foliculi s.a.m.d. orice numa nu testele alea de rahat care sunt penibile.
aaaa si histero nu doare, cel putin daca ai trompele ok adica desfundate nu doare deloc. daca ai trompele partial sau total infundate doare ca si o durere de ciclu dar un pic puternica. daca esti pe bune cu dr. ii poti sugera sa-ti faca un mialgin de exemplu, iti atenueaza eventuala durere considerabil insa in ziua aia nu mai esti om.
bafta! -
tea ....ar fii tb repetata insa nu am avut puterea sa mai trec inca o data prin aceeas situatie
am fost f deprimata cand am auzit rezultatul , mai ales ca pt chestia asta mi-am luat o zi libera si am si platit
dc? ......de pomana .......
probabil o sa mai repet histero , dar unde ? nu mai am incredere in nici un medic
va pup