BIOENERGIE !!!

•  
    • 5 mesaje
    28 Apr 2008, 12:19
    0 0
    Nu mai cautati bioenergeticieni sarlatani si avizi dupa bani!!! Toti suntem bioenergeticieni. Toti avem acest dar, dar nimeni nu-l foloseste! Va puteti vindeca singure, doar cu energia voastra. Cautati pe Google "Reiki" si aflati mai multe, aflati in orasele voastre unde se pot face cursurile si gasiti maestri Reiki care sa va initieze. Apoi totul depinde doar de voi. Este in puterea fiecaruia sa se vindece si sa traiasca sanatos. Dumnezeu nu vrea sa fim bolnavi, iar Isus ne-a lasat dovada ca putem. Interesati-va si aflati!
  •  
    • 2520 mesaje
    28 Apr 2008, 15:23
    0 0
    Chiar nu stiu de ce iti imaginezi ca din negativ cineva ar putea scoate pozitiv (ma refer strict la tonul folosit ptr expunerea pb).
    Sa stii ca si operatii chirurgicale am putea sa ne facem singuri daca ne-am pune mintea la contributie si daca am dori cu toata fiinta, dar ne dedicam fiecare domeniului care ne atrage cel mai mult si incercam sa excelam strict in acel domeniu si lasam gradinarul sa-si vada de gradina, timplarul de mobilier, profesorul de invatatura, electricianul de curent si lista continua. Esti tu sarlatan ptr ca te-ai specializat intr-un domeniu si cu nesimtire ceri salar ptr munca ta?! Nu stiu cu ce te ocupi si , oricum, mi se pare irelevant, ceea ce este relevant e faptul ca ceea ce poti tu sa faci, poate oricine altcineva - e valabila si reciproca.
    Daca am fi ceva mai constructivi, Pamintul ar fi un loc mai frumos de trait.
  •  
    • 5 mesaje
    28 Apr 2008, 15:56
    0 0
    Conti_s, din moment ce nu esti unul dintre cei avizati, nu vad de ce te deranjeaza ca oamenii sa afle de puterile inconstiente pe care le au. Mai devreme sau mai tarziu oamenii vor afla de influenta energiilor adormite, si vor hotari ca vor sa traiasca. Nu cred ca tonul negativ te-a deranjat, dar nu cred ca mai conteaza. Afirm in continuare si cu mai multa tarie, ca toti oamenii au puteri energetice pe care le tin in stare latenta, si care odata trezite ar putea duce la ceea ce ai afirmat chiar tu: Pamantul- un loc mai bun. Nu ar trebui sa facem din asta o "meserie platita", deoarece este un dar. Am fost creati cu el, dar de-a lungul vremii am pierdut contactul cu divinitatea, si am uitat sa folosim darul. Multi dintre cei care l-au folosit in scopuri materiale, au observat la un moment dat ca nu mai functioneaza, si peste noapte au fost numiti "sarlatani". Au uitat ca foloseau un dar divin.... Scuze daca ti-am atins un punct sensibil, dar chit ca ma repet... mai devreme sau mai tarziu, oamenii vor afla.
  •  
    • 2520 mesaje
    28 Apr 2008, 16:18
    0 0
    Ceea ce nu mi-a placut la primul tau mesaj e tunul- dupa cum am mai spus. Sint deacord cu tine: putem face orice ne propunem. Intrebarea mea ptr tine e simpla de tot: de ce nu ai ai deschis un subiect in care sa ne vb destre experienta ta cu bioenergia, exaltarea ta si cunostintele tale legate de asta? ce nevoie am eu sau oricine altcineva citeste mes. tau, de informatia ca sint sarlatani?
    Am vazut pe alte topicuri ca esti foarte preocutata in ultima perioada de aceasta calitate umana si am tot respectul ptr asta si daca vreu sa stiu ceva de la tine e ce anume e extraodinar in bioenergie si nu sa-mi vb despre oameni care fac altfel decit am vrea noi sa faca.
  •  
    • 5 mesaje
    28 Apr 2008, 16:31
    0 0
    Conti_s, se pare ca monopolizam pagina. Era mai simplu sa vorbim pe privat. Nu vreau sa vorbesc despre experientele mele, tocmai din motivul de a exclude reclama. Eu am spus doar sa va interesati, iar decizia va apartine. Pentru cei care nu vor, este foarte simplu sa plateasca serviciile altora, indiferent de rezultate, indiferent ca li se face "clisma cu cafea", sau "tratamente cu urina", sau Iod si Rivanol la pret de 2 milioane. Astea fiind spuse, cred ca ai inteles si la ce anume m-am referit cand am abordat subiectul. Deci, eu am lasat un mesaj... puteai foarte bine sa-l ignori. Nu venisem cu biciul. Cine are ochi- sa vada, cine are urechi - sa auda. Restul este praf in vant.