Am nevoie de un sfat...

•  
    • 367 mesaje
    26 Apr 2008, 21:39
    0 0
    Buna seara la toata lumea!!! De mult timp vreau sa va scriu si in seara asta mi-am si facut timp. Problema mea e veche, ma chinui asa inca din liceu si nu reusesc sa ma reglementez decat temporar. E vorba despre urinatul f des si mai ales in timpul noptii. Atunci cand ma apuca crizele am si durere de spate si usturimi f mari si nu pot dormi, urinez toata noaptea. Imi fac analize la 6 luni, am si fost internata si de fiecare data raspunsul a fost invariabil acelasi: sunt sanatoasa, analizele imi ies bune, doar o banala cistita sau anexita pt care am primit tratament, mi-am revenit pe moment...asta pana la urmatoarea criza. Acum, am confrunt cu aceeasi problema, am fost la medic urolog, mi-a dat antibiotic initial si pt ca mi-am revenit f putin mi-a prescris ulterior si Driptane. Pot sa zic ca am observat o ameliorare dar mi-as dori f mult sa scap de aceasta problema care este f stresanta. Daca printre voi sunt eve care s-au confruntat cu aceasta problema sau cunoasteti un medic bun din bucuresti pe care sa mi-l recomandati (eu sunt din galati si mi-am cam pierdut increderea in medicii de aici)...orice sfat e binevenit. Va multumesc si astept raspunsurile voastre si UN PASTE FERICIT TUTUROR!!!!
  •  
    • 183 mesaje
    28 Apr 2008, 01:00
    0 0
    Hristos a inviat!
    Incearca cu suc de merisoare(cranberries in engleza).Sau poate gasesti la plafar comprimate. Sunt f.bune pentru infectiile urinare.
  •  
    • 156 mesaje
    28 Apr 2008, 01:08
    0 0
    Eu am rezolvat o problema asemanatoare cu polidin. Cate 10 fiole, 2 pe zi, timp de 3 luni, din prima zi de ciclu.
    Dar era vorba de o anexita mai puternica.
  •  
    • 331 mesaje
    28 Apr 2008, 01:08
    0 0
    si bai de sezut in coada soricelului+coada calului+galbenele...nivelul apei sa treaca peste nivelul rinichilor,dupa care te invelesti intr-un prosop cald si fuguta in pat...macar la doua zile
  •  
    • 367 mesaje
    28 Apr 2008, 15:44
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri fetelor. Mi-as dori insa sa gasesc un medic bun sa scap definitiv de problema asta care ma chinuie de ani de zile mai ales cand se raceste vremea.