cresterea naturala a sanilor

•  
    • 7 mesaje
    26 Apr 2008, 00:04
    0 0
    dragele mele am folosit aproape toate metodele naturiste de crestere a sanilor si rezultatele au fost destul de mici vreau sa incerc ceva nou astept noutati de la voi vreau sa incerc ceaiul de conuri de hamei.nu renunt merg mai departe eu am avut sani mari dar dupa o cura de slabire mi s_au micsorat mult nu renunt daca gasiti ceva nou anuntati_ma va rog
  •  
    • 1767 mesaje
    26 Apr 2008, 08:30
    0 0
    Buna dimineata!

In primul rand, titlul nu mi se pare potrivit cu mesajul pe care-l contine.

Sorinflorindo, ai cautat aici pe EVA subiecte asemanatoare? Cred ca am raspuns la aproape fiecare subiect nou initiat cu tema acesta.

NU SE MAI POATE FACE NIMIC!!!!

Cu atat mai mult la tine, care ai avut sanii mari si s-au micsorat.In interiorul sanului se afla grasime.Grasimea aceea de prin alte parti pe care noi dorim sa o dam jos.Cand tinem diete pierdem grasime de pe picioare, fese, etc.(pierdem si masa musculara daca nu tinem dietele corect) dar pierdem si din interiorul sanului.

Si poti sa te dai cu ce vrei tu, cu minuni de minuni si scumpatatile scumpatatilor.

Nu se mai poate.Punct.

Schimbari se pot face la adolescenta(la vreo 14 ani) cu multe exercitii pentru zona pieptului, cu tratamente hormonale sau tratamente in cabinete cosmetice.

In rest, o persoana careia i s-a micsorat sanii dupa o dieta poate sa foloseasca o cremuta pt bust si decolteu si sa faca exercitii ca sa tonifice pielea si muschiuletii.

Sau ,fie ca ne place sau nu, singura metoda de a ajunge la sanii visati este operatia estetica...scumpa... dureroasa dupa unii....dar SINGURA CU REZULTATE.

Cauta topicurile pe eva si citeste-le.
    Si nu te mai amagi cu creme.

Sarbatori fericite!
  •  
    • 4418 mesaje
    26 Apr 2008, 09:06
    0 0
    cei de la Dacia Plant au nioste produse naturiste care ajuta la cresterea naturala a siniulor. Ei sunt in Brasov si Ii poti suna la 0744 374 756 sau 0268 283 043.Gamei de produse de acest gen ii spune 90/60/90. Spune-le ca ai gasit in revista Magazin Terapeutic aceste date si te vor servi cu multa promtitudine. Siucces!