~medicii din romania~
-
0 0salt're evelor!sa va povestesc ce am patit de curand!timp de o saptaman am varsat tot ceea ce puneam in gura...pana si apa!!speriata,am mers la urgente!ok,totul bun si frumos!odata ajunsa acolo,bineinteles,kum numai in ROMANIA se intampla a trebuie sa astept nici mai mult nici mai putin de 1h si 15 minute pana k un medic sa ma ia in primire!am ajuns intr un final si la renumitul medic ce se lasa asteptat.dupa un mic consult tot insista k sunt insarcinata
stiam sigur k nu sunt!eu am vrut sa i explic omului cum a inceput totul la care el a zbierat k vrea sa stie ce s a intamplat in ziua aceea!foarte indiferent i-a zis asistentei sa mi faca un piafen si un algolcamin si mi a zis k sunt doar sclifosita!ok...am plecat de acolo cu aceleasi greturi si ameteli!a 2 a zi mi am incercat norocul si am mers la medicul de familie,dupa cateva intrebari acesta a dedus k e fierea si mi a prescris un tratament ..si am bagat in mine colebil si altele pt fiere de nu mai stiam de mine!!am vazut k starile acelea persista am mers din nou la urgente pt k imi era ft frica!spre norocul meu era de garda o doamna doctor super dulce!!s a asezat frumos pe scaun si mi a zis k ma asculta...sa i zic ce s a intamplat!imediat m a bata la perfuzie si mi a recoltata analize din care ghiciti ce a rezultat?hepatita a icterica ''zdravana''asa cum zicea medicul ....sa ma duc akm oare la medicul de la urgente si sa i trantesc externarea din spital in fata,sa vada si el ce sclifosita sunt?app...uitasem,tgp ul meu era 2224 pe kand cel normal din kte stiu eu trb sa fie sub 50 ... -
anonima, ce sa mai discutam , stim toti cum functioneaza sistemul sanitar din romania. totusi, eu zic ca cineva acolo sus te iubeste! pana la urma ai avut noroc cu doctorita aceea care ti-a descoperit icterul, eu iti doresc insanatosire cat mai grabnica. si , stai linistita, nici in alte tari nu e mai bine, eu sunt patita cu varf si indesat aici in Anglia, insa, cred ca si pe mine ma iubeste cineva acolo sus fiindca sunt bine .