nodul genital

•  
    • 148 mesaje
    10 Apr 2004, 17:12
    0 0
    Fetelor sa nu radeti de mine dar de 2 zile m-am pricopsit cu un nodul situat intre labia mica si cea mare(sper ca am zis bine) in stanga, mai in fata, deci aproape de clitoris.
    Ce e asta? n-am avut niciodata si-s disperata ca se face tot mai mare si la palpare e dureros.
    Mai vreau sa va spun ca de o luna nu mai folosesc Diane 35( dupa 2 ani si, de folosinta) poate fi de la asta?
    E de marimea unui bob de mazare si e aflat sub piele, nu s-a inrosit zona.
    Acum 10 ani am avut o chestie asemanatoare la san si am fost operata.
    Ce pot sa am ?
  •  
    • 231 mesaje
    10 Apr 2004, 20:04
    3 0
    Du-te repede la medic.
    Si soacra mea a vut o chestie similara in urma cu o luna-doua.
    A urmat tratament...
  •  
    • 7 mesaje
    14 Apr 2004, 08:52
    0 0
    Eu mi-am descoperit destul de recent ceva similar doar ca era situat aproape de orificiul vaginal. Am fost la medic si mi-a spus ca nu e ceva grav dar ca trebuie incizat. Toata operatia a durat 5 minute si nu a fost deloc dureros.
    Acesti noduli apar atunci cand canalele prin care se elimina secretiile vaginale "se infunda". Atunci aceste secretii se aduna si formeazxa un nodul. Sunt cazuri in care se absorb singuri dar daca te doare inseamna ca e un inceput de infectie. Si pe mine ma durea la palpare, dar crede-ma totul a trecut ft repede.
    Stiu.. e neplacut o vizita la ginecolog, dar macar scapi de o grija.. Si apoi, nu e sigur ca si tu ai acelasi lucru. Trebuie sa faci un control.
  •  
    • 148 mesaje
    14 Apr 2004, 18:47
    0 1
    Mersi mult de sfaturi Nodulul meu s-a retras, l-am avut doar pe durata menstrei.
    Cine stie, ma gandesc ca daca a disparut nu era ceva grav, dar am fost foarte disperata cand l-am gasit.