himen elastic

•  
    • 4 mesaje
    24 Apr 2008, 10:53
    0 0
    fetelor...care stiti mai multe despre asta? pt k eu banuiesc k am himenul elastic si nu stiu c sa cred...e bn, e rau? am 20 d ani si am avut un singur partener si toate contactele au fost dureroase desi nu am sangerat niciodata..la perioade mai lungi d timp fara contact aveam dureri aproape ca si prima data...nu mi dau seama cum ar treb sa fie normal d aceea as vrea sa va dati cu parerea...pup
  •  
    • 246 mesaje
    24 Apr 2008, 12:07
    0 0
    Nu stiu cum se poarta cu tine prietenul tau atunci cand faceti dragoste. Ma refer la cat de tandru este, la cat de mult te excita in timpul preludiului, sau la cat de lunga o are.
    Adevarul este ca si lui ii trebuie ceva experienta multa rabdare cu tine, pentru ca sa te poata dezvirgina fara durere si chiar sa ai orgasm.
  •  
    • 247 mesaje
    24 Apr 2008, 12:58
    2 1
    "sa te poata dezvirgina"...?? e clar k virgina nu mai esti sh nici n ai cum sa mai fii...
    stai linistita, aceeasi problema am avut o sh eu sh s-a rezolvat in timp...adik cred k am himen elastic...
    sh acum ma mai doare dk nu o fac mult timp...mie mi se pare un avantaj...
  •  
    • 37 mesaje
    25 Apr 2008, 10:09
    0 0
    buna ana.aceeasi problema am avut-o si eu.in urma unui control ginecologic am aflat ca am himen elastic,si ca nu mai msant virgina cu toate ca nu am sangerat niciodata...
    daca nu am raport sexual ceva timp,am dureri ca la inceput.ptr mine a fost un dezavantaj.pupici
  •  
    • 4 mesaje
    25 Apr 2008, 17:21
    0 0
    probl este k eu am avut dureri mai tot timpul...ultimul contact l am avut prin noiembrie anul trecut si ma gandesc cu groaza la urmatorul pt k stiu ca va fi dureros...auzisem cum ca s fac niste interventii chirurgicale..adik medicul ginecolog t taie pt a nu mai avea probl...c stiti despre asta?
  •  
    • 2 mesaje
    25 Apr 2008, 18:11
    0 0
    mai...nu stiu cde sa zic , insa eu cred ca ar trebui sa consulti un medic. eu una, nu doar ca nu am patit asa cevqa, insa nici nu am auzit vre+-odata de una ca asta. cred ca nu este indicatr sa iei lcrurile in gluma si sa le gasesti o explicatie pe forum. nu vreau sa te speriu, insa este de stiut faptul ca himenul se rupe si la orele de educatie fizica. eu cred ca e gra.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Apr 2008, 18:15
    1 0
    cred ca ar fi bine sa nu mai faci dragoste pana cand nu ai un diagnosti clar de la medic. cred ca un sex oral ar fi mai mult decatsuficient pt el. mult succes si sper sa fie de bine
  •  
    • 247 mesaje
    25 Apr 2008, 22:12
    0 0
    adriana_ mi se pare k exagerezi putin...adik la urma urmei sunt sute de femei kre au himen elastic...e mai bn asa pt k practic nu se largeste...cred
    durere dupa aproape un an de repaus e normala...
    eu zic k nu e normala dak intretine contacte sexuale, sa zicem saptamanal sh durerile persista...
  •  
    • 28 mesaje
    26 Apr 2008, 20:51
    1 0
    Buna Marius,

Ce mai faci?
    Nu mai am vesti de la tine...
    Cum a fost rezultatul din februarie?
    Sper ca bun si ca esti fericit.
    Te-am intrebat si pe topicul tau, dar n-ai raspuns.

Scuze pentru initiatoarea topicului.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Apr 2008, 11:50
    0 0
    Acea interventie exista intr-adevar, chirurugul indepartandu-ti practic himenul si asffel dispare orice disconfort, asa cum si daca vrei sa ai din nou himen, medicul ti-l poate 'reface'(este o practica aplicata mai ales in tarile in care religia o cere).
    Daca vrei sa nu mai ai dureri, poti face operatia, altfel exista posibilitatea sa mai dureze ceva pana cand durerea va disparea.
  •  
    • 246 mesaje
    29 Apr 2008, 09:18
    0 0
    Lorela24 iti multumesc ca ti-ai adus aminte de problema pe care am avut-o.
    Rezultatul a fost foarte bun: nu am cancer. A fost foarte bine ca m-am operat in ianuarie.
    Acum ma simt excelent.
    Va doresc sanatate tuturor.
  •  
    • 28 mesaje
    29 Apr 2008, 20:28
    0 2
    Draga Marius,

Nici nu-ti poti imagina cat de mult ma bucur pentru tine.
    Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume alaturi de cei dragi tie.
    Ai grija de tine si Dumnezeu sa-ti dea o viata lunga si fericita.