himen elastic
-
0 0fetelor...care stiti mai multe despre asta? pt k eu banuiesc k am himenul elastic si nu stiu c sa cred...e bn, e rau? am 20 d ani si am avut un singur partener si toate contactele au fost dureroase desi nu am sangerat niciodata..la perioade mai lungi d timp fara contact aveam dureri aproape ca si prima data...nu mi dau seama cum ar treb sa fie normal d aceea as vrea sa va dati cu parerea...pup
-
Nu stiu cum se poarta cu tine prietenul tau atunci cand faceti dragoste. Ma refer la cat de tandru este, la cat de mult te excita in timpul preludiului, sau la cat de lunga o are.
Adevarul este ca si lui ii trebuie ceva experienta multa rabdare cu tine, pentru ca sa te poata dezvirgina fara durere si chiar sa ai orgasm. -
mai...nu stiu cde sa zic , insa eu cred ca ar trebui sa consulti un medic. eu una, nu doar ca nu am patit asa cevqa, insa nici nu am auzit vre+-odata de una ca asta. cred ca nu este indicatr sa iei lcrurile in gluma si sa le gasesti o explicatie pe forum. nu vreau sa te speriu, insa este de stiut faptul ca himenul se rupe si la orele de educatie fizica. eu cred ca e gra.
-
Acea interventie exista intr-adevar, chirurugul indepartandu-ti practic himenul si asffel dispare orice disconfort, asa cum si daca vrei sa ai din nou himen, medicul ti-l poate 'reface'(este o practica aplicata mai ales in tarile in care religia o cere).
Daca vrei sa nu mai ai dureri, poti face operatia, altfel exista posibilitatea sa mai dureze ceva pana cand durerea va disparea.