Cunoasteti un bioenergetician bun?

•  
    • 7 mesaje
    23 Apr 2008, 16:02
    1 0
    Cunoaste cineva un bioenergetician in Arad, Timisoara sau Deva? As vrea sa incerc si bioenergia, deoarece nu mai am incredere in doctori, nici un tratament pe care l-am urmat pana acum pentru problemele de sanatate pe care le am nu a dat roade si imi doresc asa de mult sa ma simt iarasi bine, sa fiu sanatoasa. As aprecia foarte mult orice raspuns.
  •  
    • 734 mesaje
    23 Apr 2008, 16:26
    0 0
    teo ce probleme de sanatate ai si de ce crezi ca ce nu a putut face mai multi doctori o sa poata face un
    bioenergetician ?
    dar cred ca si topicul asta e pt a face reclama lui stelian fulga ( care dechide zilnic cate un topic pe sanatate si apoi il sterge pt ca este contestat ) ...
    uite acum astept sa intre cineva si sa.l ridice in slavi
    intre timp astept sa.mi raspunzi teo
  •  
    • 7 mesaje
    23 Apr 2008, 16:55
    1 0
    Nu cred in totalitate ca un bioenergetician ma poate vindeca, as vrea doar sa incerc. Am fost la 3 doctori in ultimele 4 luni si fiecare mi-a pus alt diagnostic: ba colon iritabil, gastrita si tahicardie, ba fiere lenesa, ba nisip la rinichi, cert este ca nici un tratament nu a functionat, simptomele persista. Am aproape zilnic greturi, dureri de cap si ameteli si uneori simt ca nu mai rezist. De fiecare data am sperat ca e vorba de o sarcina, pentru ca incerc sa raman insarcinata, dar, nici vorba. De aceea imi doresc sa fie totul in regula, in special pentru a putea ramane insarcinata si pentru a putea duce sarcina pana la capat.
    Deci, chiar nu intentionez sa promovez un bioenergetician anume, pentru ca, in primul rand, nu prea cunosc nici unul. Dar, am auzit multe lucruri bune legate de bioenergie si sunt dispusa sa incerc absolut orice.
  •  
    • 734 mesaje
    23 Apr 2008, 17:02
    0 0
    analizele bune pacientul mort , zici ?
    e o gluma naspa dar se poate
    de ce nu mergi la ginecolog sa.ti dea sa faci toate analizele care se fac inainte de a ramane insarcinata , apoi mergi sa ti le citeasca si sa.si dea cu parerea .
    te.ai gandit ca poate fi stresul combinat cu un pic de astenie de primavara ?
    iti urez numai bine si sunt sigura ca o sa vina si copii !
  •  
    • 7 mesaje
    23 Apr 2008, 17:32
    0 0
    Mersi, sper si eu sa vina in cele din urma copilul mult visat si sa redevin sanatoasa cat mai curand, cu sau fara bioenergie
  •  
    • 1 mesaje
    12 Nov 2008, 23:00
    0 0
    Va pot recomdanda pe cel mai bun bioenergetician, & medic: Dumnezeu. Nr de telefon si adresa le aveti, mai oameni buni.Si vindecati-va de boala asta a sec.XX de a alerga dupa aceste "fenomene" supranaturale. Capacitatea de a (autvindeca rezida in fiecare dintre noi. Unii au doar perceptiile senzoriale ceva mai dezvoltate, iar altii si le "dezvolta" pentru a va baga mana in buzunar mai adanc. Dati-i si LUI o sansa cum vi s-a dat si voua de prea multe ori.
  •  
    • 1737 mesaje
    13 Nov 2008, 08:49
    0 0
    de acord cu mm, dar sa nu exageram.
    Am avut pietre la fiere. Crezi ca se spargeau si eliminau singure doar prin rugaciune?
  •  
    • 2 mesaje
    6 Iun 2011, 17:33
    0 0
    Teo80 said:
    Cunoaste cineva un bioenergetician in Arad, Timisoara sau Deva? As vrea sa incerc si bioenergia, deoarece nu mai am incredere in doctori, nici un tratament pe care l-am urmat pana acum pentru problemele de sanatate pe care le am nu a dat roade si imi doresc asa de mult sa ma simt iarasi bine, sa fiu sanatoasa. As aprecia foarte mult orice raspuns.

•  
    • 2 mesaje
    6 Iun 2011, 17:34
    0 0

la 0741202268............arad.

poti cere acolo informatii.

•  
    • 189 mesaje
    7 Iun 2011, 12:31
    0 0
    Incearca cu ceva care actioneaza la nivel celular, te va ajuta sa ai copii sanatosi. Sunt de acord cu "mm", la Dumnezeu e totul posibil, dar cum spune apostolul Pavel ; ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta!
    Credinta, gandirea pozitiva sunt cele mai importante, pe urma ce putem face noi este sa ne alimentam cat mai sanataos.
    Sanatate multa si sper sa se rezolve toate problemele tale. te inteleg deoarece la 30 de ani ma simteam ca o baba de 100, ma dureau toate, sotul radea de mine, si cu un tratament natural am rezolvat o multime de probleme. Mi-am recapatat energia, vitalitatea, am scapat de durerile coloanei vertebrale , a picioarelor si cele menstruale insuportabile.