Rh negativ

•  
    • 49 mesaje
    21 Apr 2008, 21:36
    0 0
    buna fetele.vreau sa va zic ca sunt foarte fericita ca sunt insarcinata pentru a doua oara.un singur lucru ma nelinisteste.am Rh-ul negativ.dupa prima nastere mi s-a facut un vaccin in spital care a costat 3milioane lei acum 4 ani.dr mi-a zis mereu ca nu e nici un risc la a cea de-a doua sarcina,cum se spune.as vrea totusi sa mai "aud"cate ceva si de la voi,ca un sfat prietenesc al cuiva care a trecut prin acelasi lucru conteaza.astept.va pup si multa sanatate
  •  
    • 734 mesaje
    22 Apr 2008, 11:13
    0 0
    nu ai precizat daca si sotul tau are rh negativ - daca raspunsul e DA atunci chiar nu tre' sa.ti faci griji !
    sarcina usoara !
  •  
    • 49 mesaje
    23 Apr 2008, 10:32
    0 0
    pai asta e ca sotul meu il are pozitiv.ca altfel nu imi mai faceam probleme.mersi pentru mesaj.
  •  
    • 734 mesaje
    23 Apr 2008, 11:19
    0 0
    eu sunt norocoasa pt ca eu si sotul meu are rh negativ , dar sora mea are rh negativ si sotul ei pozitiv si a nascut doi baieti frumosi si sanatosi fara probleme la a doua sarcina . deci nu cred ca o sa ai probleme daca faci tot ce iti zice medicul tau !
    pupici
  •  
    • 49 mesaje
    23 Apr 2008, 12:04
    0 0
    asa mi s-a spus si mie ca e un pic exagerata chestia cu Rh-ul negativ.se pot intampla lucruri rele dar mai rar.si la prima sarcina mi-am facut dozarea cu anticorpi lunar si totul a fost ok.sper sa fie bine si acum.am mai citit pe net si cel mai important e vaccinul pe care l-am facut dupa prima nastere.deci..normal ar trebui sa fiu asigurata.dar stii cum e cand esti mamica,nu poti fi niciodata linistita.multa sanatate.
  •  
    • 1198 mesaje
    23 Apr 2008, 14:13
    0 0
    daca ti s-a facut vaccinul in termen de 72 de ore dupa nastere, atunci e ok. oricum va trebui sa-ti faci titrarea de anticorpi lunar . sarcina usoara si multa sanatate!
  •  
    • 49 mesaje
    23 Apr 2008, 17:38
    0 0
    multumesc frumos si voua toate cele bune.
  •  
    • 2439 mesaje
    23 Apr 2008, 21:43
    0 0
    nu e problema, stai linistita

Sarcina usoara!