urticarie :(
-
0 0Buna!
aseara am avut un episod de urticarie. de fapt a inceput de dimineata, dar cu putine semne pe gat si barbie si pana seara deja eram plina pe toate partile corpului...
am fost la un punct de prim-ajutor unde mi-au facut o injectie si mi-au dat Zyrtec capsule - trebuie sa le iau timp de 10 zile. in dimineata aceasta m-am trezit ok: fara eruptie, pe parcursul zilei totul a fost in regula, pana acum 30 min cand am vazut ca aparut din nou...pe barbie
nu stiu ce sa elimin din alimentatie. am cautat pe net si mai rau sunt indusa in eroare. pe unele site-uri scrie ca alimentatia ar trebui sa contina apa, paine si cartofi in general. pe alte site-uri gasesc painea si cartoful ca fiind alimente care pot declansa urticaria
nu sunt in tara, motiv pt care nu pot merge la un medic care sa vorbeasca pe limba mea si pe care sa-l intreb ce si cum
Ajutati-ma cu un sfat, va rog!
Deja a aparut pe fata
nici nu mai pot iesi din casa -
praf este, da. dar sunt aici de doua luni. ma gandesc ca daca ar fi din vina prafului as fi suferit din primele saptamani...nu? sapunul nu l-am schimbat. si niciun alt produs cosmetic...
in privinta ceaiurilor - sunt destul de ciudati oamenii astia. au musetel la greu si in rest diverse tipuri de ceai englezesc, negru, fructe de padure, etc. prostii. nici macar TEI nu am vazut
-
Nu-i vb ,mai,sa sperii pe cineva ,Doamne fereste! Dar ar fi foare bine sa incerci o cura de detoxifiere.Nu este nimic rau in asta ,mai ales ca iti cureti organismul si nu o sa mai ai surprize de genul asta.
Te rog ,gandestete daca ai mancat si ieri si azi aceiasi fel.Sa nu fie ceva cu sunca aia .
Daca vb cu sora ta ,roag-o sa-ti trimita Detoxinal ...e ff bun ! -
multumesc frumos. o sa vorbesc cu ea. este vorba de o crema sau de capsule?
am mancat si ieri sunca - acelasi tip. am mai mancat si porumb fiert si salata de rosii si castraveti (in plus fata de ziua precedenta).
as putea bea ceai de menta? credeti ca ar agrava starea mea? pe un site l-am gasit ca fiind recomandat
of... -
gata, le-am gasit pe net. de la Walmark. o s-o rog pe sora mea sa-mi trimita.
dupa cele 10 zile in care o sa consum doar legume proaspete (cu exceptia rosiilor si cartofilor), credeti ca este ok sa introduc treptat in alimentatie si carnea? cea de pui? oricum la conservele de peste o sa renunt. se pare ca ar fi unul dintre alergeni - mai ales tonul