Ajutor! (laborator analize)
-
0 0Stie cineva daca in Bucuresti exista un laborator unde se fac analize de depistare a parazitilor intestinali Dientamoeba Fragilis si Entamoeba Histolytica?
-
Ei cartea de telefoane si suni la insitutiile amintite, desi poti sa dai peste asistente care habar nu au. Medicul ala daca nu stie unde se fac analizele e posibil nici de ce ti le-a dat sa le faci.
Daca le platesti nu trebuie nici o trimitere. Daca vrei gratuit sau compensat trebuie sa treci pe la medicul de familie.
Cantacuzino - 4113800, asta e nr la care sun eu la ei, pentru celelate cartea de telefon sau poate te mai ajuta cineva. Sanatate. -
Multzam frumos de sugestie. Obisnuita fiind cu incalcitul sistem medical romanesc, nici nu mi-a trecut prin minte solutia asta genial de simpla. Sa stii ca o sa incerc sa ma duc direct, fara trimitere.
Analizele astea vreau sa le fac la sugestia unor medici australieni, pe care i-am contactat in leg. cu problemele mele digestive. Cand am vorbit cu medicul meu despre faptul ca doresc sa fac niste investigatii de genul asta, m-a privit de parca as fi picat din Luna.