Ajutor! (laborator analize)

•  
    • 9835 mesaje
    8 Apr 2004, 10:29
    0 0
    Stie cineva daca in Bucuresti exista un laborator unde se fac analize de depistare a parazitilor intestinali Dientamoeba Fragilis si Entamoeba Histolytica?
  •  
    • 27 mesaje
    8 Apr 2004, 13:20
    0 0
    Incearca la Cantacuzino sau la Babes. Si Spitalul Colentina are o sectie de parazitologie.
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Apr 2004, 13:25
    0 0
    Pai pentru asta imi trebuie trimitere. Unde sa ii zic medicului meu sa imi dea trimitere, daca nu stiu unde? Ce sa fac, daca pe el il doare gura sa-si intrebe colegii... trebuie sa ma interesez eu pe unde pot...
  •  
    • 27 mesaje
    8 Apr 2004, 14:20
    0 0
    Ei cartea de telefoane si suni la insitutiile amintite, desi poti sa dai peste asistente care habar nu au. Medicul ala daca nu stie unde se fac analizele e posibil nici de ce ti le-a dat sa le faci.
    Daca le platesti nu trebuie nici o trimitere. Daca vrei gratuit sau compensat trebuie sa treci pe la medicul de familie.

Cantacuzino - 4113800, asta e nr la care sun eu la ei, pentru celelate cartea de telefon sau poate te mai ajuta cineva. Sanatate.
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Apr 2004, 14:39
    0 0
    Multzam frumos de sugestie. Obisnuita fiind cu incalcitul sistem medical romanesc, nici nu mi-a trecut prin minte solutia asta genial de simpla. Sa stii ca o sa incerc sa ma duc direct, fara trimitere.
    Analizele astea vreau sa le fac la sugestia unor medici australieni, pe care i-am contactat in leg. cu problemele mele digestive. Cand am vorbit cu medicul meu despre faptul ca doresc sa fac niste investigatii de genul asta, m-a privit de parca as fi picat din Luna.
  •  
    • 27 mesaje
    8 Apr 2004, 14:52
    0 0
    Lasa ca si eu m-am izbit cu capul de pragul de sus pina m-am luminat cum merge treaba. La Babes am dat peste o tipa care mi-a zis ca ea nu stie daca fac analiza aia, dar sa sun la Cantacuzino . Sper sa ai noroc si sa gasesti rpd unde se face.
  •  
    • 16 mesaje
    26 Apr 2004, 22:53
    0 0
    Da, vino la Institutul Cantacuzino de pe Splaiul Independentei 103 si iti va depista orice fel de parazit intestinal.Sanatate!
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Apr 2004, 09:17
    0 0
    crisro, lucrezi acolo?