stie cineva?

•  
    • 33 mesaje
    17 Apr 2008, 11:55
    0 0
    buna fetelor!
    Din cauza ca ultimul ciclu au fost doar cateva pete, am fost la dr pt a intreba ce se intampla cu toate ca imi facusem 2 teste de sarcina ambele iesind negative.Dr. mi-a spus trebuie sa schimb anticonceptionalele pt ca le luam de ceva timp(loette);desi luasem 5 pastile am trecut la cele pe care mi le-a prescris;acum sunt in a 4 zi de pauza si totusi ciclul nu a aparut.nu stiu ce sa fac sa mai astept sau sa ma duc iar la dr.poate cineva sa ma ajute cu un sfat?
  •  
    • 19 mesaje
    17 Apr 2008, 12:02
    0 0
    daca ai avea mai putin de 2saptamani de sarcina nu iti va iesi la testul de sarcina si nici controalele ginecologice nu sunt foarte concludente asa ca repeta testul si mai fa consultul ginecologic.Dar poate sa fie vorba si despre o dereglare hormonala.Te pup si astept vesti
  •  
    • 33 mesaje
    17 Apr 2008, 12:06
    0 0
    multumesc mihaela, o zi buna.
  •  
    • 160 mesaje
    17 Apr 2008, 14:14
    0 0
    nu trebuia sa-ti schimbe pastilele pana nu ai terminat folia de Loette.doar cand incepeai un ciclu nou trebuia sa le iei pe cele noi. acum ce ti-a dat? sigur din cauza ca ai amestecat o gramada de hormoni iti intarzie...
  •  
    • 1431 mesaje
    17 Apr 2008, 16:12
    0 0
    am patit si eu ceva in leg cu ciclul luna aceasta
    in conditii normale mi se termina mai repede , in luna asta in a 4 zi a dat semne ca se term si nu a mai curs nimik , apoi a doua zi seara a mai curs un pik si avea o culoare f inchisa , a doua zi pauza , a treia zi iar si acum imi da semne ca se termina ......sper sa se termine
    nu stiu ce naiba sa intamplat ........stiu ca am o anexita si am luat flamexin , sa fie oare de la ala ?
    olivia ... ma gandesc ca si la tine poate fii vorba de o raceala