AM NEVOIE DE UN SFAT

•  
    • 19 mesaje
    16 Apr 2008, 14:22
    0 0
    AM NASCUT UN BEBE FRUMOS DAR CU O PROBLEMA LA INIMIOARA.MI SA SPUS CA ARE O GAURICA IN INIMA INTRE CAMARUTE DAR CA IN TIMP SE VA ASTUPA.ACUM ARE DEJA 7 LUNI DAR SITUATIA ESTE ACEIASI.DACA STITI CAZURI ASEMANATOARE CARE S-AU REZOLVAT VA ROG SA MA ANUNTATI
  •  
    • 38 mesaje
    8 Nov 2008, 16:55
    0 0
    din pacate nu cunosc alte cazuri asemanatoare sa iti pot spune rezolvarea, parerea mea este sa mai consulti un doctor si vezi ce iti spune si acesta,,multa sanatate
  •  
    • 7743 mesaje
    8 Nov 2008, 18:47
    0 0
    seara buna!

bebele tau are o malformatie congenitala, gaurica poate fi intre atrii sau ventricule
    in august, am implinit un an de la o operatie de genul asta , defectul era intre atrii,defect septal atrial se numeste iar gaura ajunsese la 2 cm( se vede la ecografia Doppler)... de mica mi-au spus ca am suflu sistolic, se auzeau zgomote mai ciudate acolo... o bagatela, gandeam
    insa intr-o zi, m-am enervat, mi s-a facut rau si am ajuns la un medic care m-a ascultat cu atentie...daca nu, nu aflam, nu stiam, pana cand ...
    inima incepuse sa se mareasca de la efortul depus, munceste mai mult, pentru ca o parte din sange se intoarce,aparuse hipertensiunea pulmonara...se impune operatia,mi-a spus... acum sau mai tarziu, dar cu cat mai tarziu, cu atat mai mari riscurile...asa ca n-am stat pe ganduri, desi era vorba de o operatie pe cord deschis...
    bine, la mine era si varsta, 40 de ani, 2 copii, efort fizic, cine a construit casa stie despre ce vorbesc, probleme, suparari...multe intervin intr-o viata de om.
    daca te intereseaza amanunte despre operatie,recuperare, medici, costuri...iti pot povesti, poate ai auzit si tu de profesorul Gaspar, din Timisoara...

este posibil sa se astupe, sau nu...dar nu te speria, chiar daca nu se astupa, exista rezolvare ,fii tare, se rezolva!