MAINI-PROBLEME!!!

•  
    • 18 mesaje
    16 Apr 2008, 11:47
    0 0
    CAND VINE FRIGUL,INCEPAND DE TOAMNA TARZIU PANA PRIMAVARA PENTRU MINE E UN COSMAR.tOTUL A INCEPUT ACUM TREI ANI,CAND INTR-O IARNA MI S-A UMFLAT UN DEGET DE LA MANA ,CARE APOI SI-A REVENIT SI NU M-AM INGRIJORAT PREA TARE.Tot anul nici un semn,totul parea normal.Iarna urmatoare cand a dat frigul,ba chiar de la sfarsitul toamnei,mainile mi s-au inrosit ,invinetit,la incheieturile degetelor mia aparut cate o umflatura tare care ma manca si apoi mi s-a umflat cate un deget (trecea unul se umfla altul).Noaptea ma mancau foarte tare.Daca ieseam afara in frig sau bagam mana in apa mi se invineteau si parca imi amorteau.A trecut si iarna aceea si nu am mai avut nimic pana iarna asta cand a debutat la fel cu diferenta ca acum mi-au aparut si niste basicute pline cu lichid deasupra incheieturilor care se retrag dar locul ramane tare ca o batatura si apoi se ia pilea din zona aceea.Acum si-au revenit ,nu mai am decat urmele lasate de tot ce am scris si pielea un pic sifonata din cauza ca a fost umflata.Pana la toamna nu mai am nimic,dar mi-e groaza de iarna ce urmeaza.Ma puteti ajuta cu un sfat .Va multumesc.
  •  
    • 309 mesaje
    16 Apr 2008, 11:59
    0 0
    Mergi la medic! E cel mai sigur asa!
  •  
    • 3036 mesaje
    16 Apr 2008, 12:04
    0 0
    pare a fi alergie la frig.

http://stiri.acasa.ro/articole/sanatate/esti-alergic-la-frig
  •  
    • 101 mesaje
    17 Apr 2008, 11:47
    0 0
    Mai degraba pare a fi un reumatism infectios.