colon iritabil

•  
    • 137 mesaje
    15 Apr 2008, 14:57
    0 0
    buna evelor.ma poate ajuta cineva cu un sfat?eu am colon iritabil (cu constipatie) nu m-ai stiu ce sa mamanc sau ce sa fac ca sa am scaun normal.de la medicul internist mi s-a prescris ibutin 20 de zile
  •  
    • 4418 mesaje
    15 Apr 2008, 19:59
    0 0
    pentru constipatie si colon iritabil gasesti pe www.magazinterapeutic.ro sfaturi competente d ela doctori si produse naturiste care s ascapi de aceste probleme. ZDe asemene aiti recomand si farmacia Afina din Bucuresti cartierul Aviatiei tel 021/2326329. O ceri pe d-na Farmacist Mioara Duvlea si iti vo spune tot ce trebuie sa faci. Sanatate si sucees!
  •  
    • 367 mesaje
    15 Apr 2008, 23:34
    0 0
    ASA CUM AI GASIT EVA AI PUTEA GASI O GRAMADA DE TRATAMENTE NATURISTE PE NET.ORICUM,EU TE SFATUIESC SA INCERCI TARATE DE GRAU.ESTE CEL MAI BUN SI MAI IEFTIN SI MAI USOR TRATAMENT.BAFTA
  •  
    • 1166 mesaje
    15 Apr 2008, 23:53
    0 0
    sunt la plafar niste pastilute care se numesc Herbolax, mai este si ceaiul de crusin f bun. dar tre' sa ai rabdare...nu bei odata de 2 ori si gata...bea o perioada mai lunga chiar daca incepi sa te simti mai bine. mananca iaurt cu fibre, bea cafea dulce pe stomacul gol, mesteca guma (ultimele 2 nu sunt chiar asa de sanatoase dar au efect laxativ). sau poti incerca cu un medic homeopat ...
  •  
    • 650 mesaje
    16 Apr 2008, 01:02
    0 0
    aqua, exista LACTULOSE SOLUTION. eu sufar de ani de zile de constipatie, si acum,cand sunt insarcinata,doctorul mi-a dat aceasta solutie. nu mai am nicio problema.absolut nimic nu mi-a rezolvat aceasta problema inainte, nici pastilele, nici remediile naturiste. acum ,nu stiu ce sa zic : sindrom colon iritabil e o problema destul de delicata, fratele meu are dar la el se manifesta prin diaree.cel mai bine ,intreaba doctorul despre aceasta solutie. nu e de glumit, eu doar ti-am zis de aceasta solutie care mie mi-a razolvat problema cu constipatia ,insa, nu sunt doctor , sa nu patesti, Doamne fereste altceva.
  •  
    • 137 mesaje
    16 Apr 2008, 07:31
    0 0
    adriana pe net sunt multe si marunte,ma interesa un tratament sau un remediu naturist tinut de cineva care sa de-a rezultate.....iar despre tarate nu le suport pt ca ma balonez si e mai nasol
  •  
    • 137 mesaje
    16 Apr 2008, 07:36
    0 0
    shalke04 am luat lactulose si ibutin recomandate de medic ...dar scaunele tot nu s-au reglat....multumesc frumos pt sfat am sa revin la tratament sa vedem cum va fii
  •  
    • 220 mesaje
    16 Apr 2008, 11:07
    0 0
    Buna, si eu ma confrunt cu aceasta problema aparuta in urma unei operatii prin care mi s-a extras fierea....la mine se manifesta invers...diaree ...stie cineva cum as putea sa scap de aceasta problema? sau s-a mai confruntat cineva cu acesta problema dupa o astfel de operatie?...multumesc!
  •  
    • 309 mesaje
    16 Apr 2008, 11:14
    0 0
    Pentru constipatie la mine cel mai bine a mers ceaiul de crusin cate o cescuta de decoct in fiecare seara. Partea haioasa e ca in timp nu i-am mai suportat gustul. Acum au aparut insa niste pastile pe baza de crusin - Normoponderol si cu astea ma impac bine. Atentie insa nu se iau mai mult de 14 zile dupa care pauza.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Apr 2008, 11:58
    0 0
    Am avut aceeasi problema a constipatiei si a colonului iritabil de cand ma stiu..nici crusinul, nici dulcolaxul, nici fructele pe stomacul gol sau seara nu au functionat, lacto-vegetariana sunt si degeaba...de cand iau ACTIVIA totul e mai mult decat ok. Contine enzima care este necesara pentru ca digestia sa aiba loc corespunzator. Singura problema e ca iaurtul creeaza dependenta si daca nu iei o sapt problema revine. Este foarte important insa consumul de fibre: de la cereale cu lapte la paine neagra, cu tarate, de secara..evitarea produselor de patiserie, consumul de salate alaturi de mancaruri grele pe baza de carne.