Greturi
-
0 0Pot sa am greturi la 4 zile de la un contact "neregulamentar" in peroada fertila (a 15 zi)? Sau e doar autosugestia?
-
Draga mea, chiar daca apare a doua linie palida, inseamna ca esti insarcinata.Nu iese test fals pozitiv.Se recomanda sa se faca testul, incepand din 1 zi de intarziere a menstruatiei.Rezultatul este mai concludent la testele de urina cu cat inaintezi in sarcina, deoarece creste concentratia hormonului B hcg.Sfatul meu daca nu vrei sa faci testul de sange care este 100% sigur , incearca din nou cu un test de urina nu trebuie sa fie scump de ex. Barza si incearca din nou la prima urina de dimineata, atunci cand ai cea mai mare concentratie de hormon.Daca e efectuat corect nu da erori.Mai exista alternativa de a face test pe baza de urina la ginecolog cand sarcina e mica si nu se vede la ecograf, dar banuiesc ca nu-ti surade ideea.
Ai grija de tine! -
e devreme sa ai greturi,dar totusi e ciudata liniuta stearsa de care zici...daca hormonul de sarcina nu e in cantitate suficienta incat sa apara liniuta poti fi insarcinata.nu stiu ce sa zic.mie mi-a iesit negativ de doua ori la rand abia a treia oara a iesit bine.si eram insarcinata in 2 saptamani.acum am 2 luni.
)bafta! -
Chiar ca nu mai inteleg nimic. Azi, la 5 zile de la data la care trebuia sa se intample, mi-a venit ciclul. Sau cel putin asa cred. Nu ma doare burta ca de obicei, nu ma dor sanii ca de obicei. Sa fie "insemnarea"? Sau e chiar ciclul? Cum arata insemnarea, despre care tot aud? Acusi in prag de Paste nu pot sa mai fac nicio analiza de sange. Deci stau si astept...