sangerari la raport sexual
-
0 0Buna!
Poate cineva sa ma lumineze daca sunt periculoase sangerarile in timpul partidei de sex, atunci cand esti la ovulatie? Stiu ca se irita colul, dar pana la sangerare? Mi s-a intamplat de cateva ori dar extrem de rar, la 6luni- 1 an.Se opresc instant, eventual cateva zile mai apar usoare scurgeri maronii.Pana ajung la doctor astept un sfat.As vrea sa trec si pe anticonceptionale ca tiot am renuntat la fumat dar dupa ce am citit pe forum sunt tare confuza.
Multumesc mult.
Va pup sa va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!
A -
Draga Ada, ceva de genul asta am patit si eu cu ani in urma, din cauza unui "chistulet" - cum avea sa-mi comunice doctora.
Nu a fost grav si mi-a recomandat niste anticonceptionale.
Eu te sfatuiesc totusi sa mergi cat mai curand la un control , sangerarile pot apare din "n" motive , iti trebuie un diagnostic exact.
Multa sanatate! -
Draga Roxi,
Exista conjuncturi si conjuncturi. Nu trage concluzii pripite pana nu ai amanunte:
1. prezervativele in cazul discutat se rup indiferent de marca, asta este, desi suntem oameni trecuti de 30 de ani, nu infantili nestiutori se intampla si gata.
2. nu am avut voie sa iau anticonceptionale ca fumam un pachet pe zi si doctorita mi-a interzis cu desavarsire.
3. foloseam in perioada fertila spermicide locale impreuna cu ejacularea afara.
4. incet, incet cand in timp am vazut ca la mine functioneaza bine aceasta metoda,o folosim cu succes de un an.
Bingo!
Cineva mi-a spus ca metoda are deficienta in a-l predispune pe el la o impotenta timpurie, vroiam sa stiu daca e adevarat si cum?
Me