Am nevoie de ajutorul vostru!

•  
    • 457 mesaje
    6 Apr 2004, 14:06
    0 0
    Bunã, fetelor
    Am o prietenã care suferã de leucemie, se pare cã este destul de grav! Medicii au îndrumat-o cãtre Spania, pentru operaþie (transplant de mãduvã) are posibilitate de a face aceastã operaþie a fost sponsorizatã de PETROM iar mãduvã primeºte de la fratele ei.
    Problema este cã, s-ar putea sã nu rezolve prea mult nici operaþia.
    Este pe forum cineva care mã poate lãmuri? Are ºanse sã trãiascã fãcând aceastã operaþie?
  •  
    • 2234 mesaje
    6 Apr 2004, 14:13
    0 0
    da are. daca va accepta transplantul. faptul ca este compatibila cu fratelel ei nu inseamna ca il va si accepta organismul. oricum pentru solutionarea acestei problememe sunt imunosupresivele, medicamente care impiedica organismul sa respinga maduva. faptul ca i se poate face aceasta operatie e un pas inainte, pentru ca numai bolnavii cu analize satisfacatoare pot face aceasta operatie, nicidecum cei fara sansa. imi pare foarte rau cand aud de cazuri de cancer (pentru ca intr-un fel si leucemia se incadreaza in categoria asta) dar prietena ta chiar are sanse.
  •  
    • 457 mesaje
    6 Apr 2004, 14:43
    0 0
    Mulþumesc, Roxanica
    Momentan analizele sunt bune dar....nu ºtiu ce va fi pe viitor! îmi doresc din toatã inima sã fie bine.
    Toatã viaþa ei a muncit ca o disperatã când în final a reuºit sã-ºi facã o casã ºi sã se bucure....s-a înbolnãvit.
    De ce? ªi pentru ce? Numai spun nimic, doar cã are doar 39 de ani.