durere de ovar
-
8 Apr 2008, 17:070 0buna evelor..as avea o intrebare..de cateva luni ma tot doare partea dreapta jos..si nu stiu din ce cauza..ma gandesc k poate am racyt la ovare...dar se poate sa te doara ovarul din cauza unei raceli??? ce pot sa fac...n-am avut pana acuma nici un contact sexual..mi-e frik sa ma duc la ginecolog...exista vreun tratament?...aa.. si ciclul e aprox regulat...sau sa fie apendicita?..chiar nu stiu..dar sunt ff speryata..va rog sa imi daty un sfat..va multumesc
-
8 Apr 2008, 17:19Dora de la o raceala te poti alege cu o anexita de toata frumusetea,dar nu este exclus nici apendicita sa fie.La apendicita te doare in partea dreapta aproape de zona inghinala si se lasa durerea pe picior in zos.Sfatul meu este sa te duci fuguta la doctor sa nu apara complicatii.
-
16 Apr 2008, 17:22am fost la medic.. si era o infectie urinara..mi-a spus sa nu ma speriu.. (anexita nu poate fi pt k sunt virgina)...si mi-a recoltat cva scrugere si cu urina..le-am dus la analiza..acuma astept...dar ma simt mult mai bine dupa antibiotice
ms pt sfat