dieta de fructe iarna si fructe confiate
-
7 Apr 2008, 02:070 0Salutare tuturor!
Si eu am avut ceva probleme cu silueta, desi am doar 24 de ani. Dieta mea preferata este dieta cu fructe. Cel mai usor e vara, cand gasesc de toate in piata sau la supermarket, daca vreau citrice, pentru ca pot sa aleg. Zilele trecute am invatat la facultate( sunt studenta anul 4 la medicina) despre vitaminele din fructe si legume. Foarte interesant de vazut ce fructe contin anumite vitamine, in special vitamina C, care mareste arderile in celule. Metodele de congelare la legume sunt bune pentru ca pastreaza 50% din vitamine timp indelungat. la fructe insa e mai greu cu congelarea... sad.gif
Totusi, am descoperit ca anumite fructe se pastreaza foarte bine cand sunt confiate.
Se gasesc mai peste tot in magazine, sunt usor de luat la pachet, la serviciu sau la scoala, dar mai ales sunt mai sanatoase decat alte deserturi rafinate (ex ciocolata). Eu chiar le folosesc la unele retete de prajituri, yammy ! Mi se pare o varianta buna sa mananc caise sau smochine confiate, mai ales acum, in perioada iernii. Si am gasit si acele caserole cu fructe mix, o nebunie!
Voi ce parere aveti despre ele? -
7 Apr 2008, 19:39Fructe uscate. Sunt mai sanatoase decat cele confiate pentru ca nu au atata zahar, si sunt obtinute prin procedee naturale