cauterizare
-
0 0buna...sunt noua pe aici dar am nevoie de un raspuns urgent...si pt asta o sa trec direct la subiect...am suferit o cauterizare pe 26 luna trecuta pt ca in urma unui control de rutina m-a diagnosticat cu rana pe col...in prima faza am luat un tratament cu niste : pastile ' ovule si spalaturi cu ceai de pelin...apoi cand am ajuns la consult dupa tratament am facut un test papanicolau care mi-a iesit bine dar din pacate nu am scapat de cauterizare..
(asa ca am facut cauterizarea si dr m-a anuntat ca dupa imi va curge un lichid incolor rozaliu sau chiar mai inchis dar nu e nici o problema..problema mea este ca dupa cauterizare mi-a curs cam 8 zile un lichid incolor dar de 2 zile imi curge sange si sunt f ingrijorata...am citit undeva ca este normal sa imi curga sange pt ca asa se curata rana dar imi curge destul de mult...nu imi curge mereu...dar cand incepe sa curga curge cam mult...sunt f speriata si as dori sa stiu daca e normal si cat imi vacurge asa?a si ink ceva am 21 de ani si imi doresc copii f mult in urma cauterizarii mai pot face copii?ast un raspuns urgent...va multumesc -
nu e vorba ca nu m-am dus din timp la dr.problema e ca medikul meu ginecolog ma anuntase ca imi va curge sange...iar mie mi-a curs doar in noaptea cu lesinul mai mult sange...deci nu am stat luni acasa pur si simplu m-am gandit ca fac 'caz de necaz'...si da, am cam invatat ca nu era vorba de a face 'caz de necaz' ci e vorba de sanatatea mea...