dureri, dureri
-
5 Apr 2008, 23:071 0Mama mea are de ceva vreme niste dureri afurisite in zona stomacului, ca niste crampe, urmate de balonari, de gaze, uneori de senzatie de voma.
De fapt, ea spune ca sigur sunt procovate de fiere.De fiecare data cand mananca o mancare gatita, mai grea, sau cand mananca mai repede (pe fuga, desi nu neaparat ceva gras, sau mult), cand mananca ridichi, muraturi, castraveti (stiu ca sunt cam periculoase pt stomac, si eu am probl cu ele) sau prajeli, la cateva ore chiar, se resimte.Incepe sa se baloneze, sa aibe crampe, simte cum ii fermenteaza mancarea in stomac.Si nu mananca f mult..
Ma ingrijoreaza..Chiar nu stiu ce sa ii mai dau sa ia (bea ceaiuri-anghinare, sunatoare, ia tot soiul de medicamente pt bila), dar trec destul de greu..
Incerc sa o conving sa mearga la medic, dar pana atunci, poate ma puteti ajuta voi..V-as fi extrem de recunoscatoare!Poate v-ati confruntat vreodata cu ceva asemanator..'
Mama zice ca ar avea bila "puturoasa"...Mentionez ca nu a avut probl cu stomacul pana acum, doar cu ficatul, dar in tinerete.. -
6 Apr 2008, 11:21cel mai bun sfat tot un medic il poate da, iar daca nu vrea sa maerga la unul alopat atunci trebuie sa sa se duca la un homeopat. Multa sananate si nu lua medicamente ,,dupa ureche,,.
-
7 Apr 2008, 16:09buna ziua, stiu un tratament naturist foarte bun atat pentru dureri cat si pentru probleme ale stomacului, intarind totodata sistemul imunitar.pentru mai multe informatii cantactati-ma la adresa de e-mail: ramona4451@yahoo.com