Chist ovarian.

•  
    • 7 mesaje
    4 Apr 2008, 23:27
    0 0
    Stie cineva un tratament naturist pentru chisturile ovariene. De cateva luni de zile, menstruatia mea a cam luat-o razna in sensul ca nu prea mai vine...Am fost la medic si mi-a recomandat duphaston. In urma tratamentului de 5 zile , menstruatia mi-a venit, dar in urmatoarea luna, daca nu am mai luat duphaston..nu mi-a mai venit. Am fost din nou la medic, am facut ecografie, in urma careia dr. a descoperit 2 chisuri ovariene mici, si mi-a recomandat anticonceptionale. Nu stiu daca intr-adevar menstruatia s-a dereglat, din cauza chisturilor aparute, dar nici anticonceptionale nu as vrea sa iau. De aceea va intreb..daca stiti cumva un tratament naturist pr. chisturi ovariene. Multumesc.
  •  
    • 8 mesaje
    4 Apr 2008, 23:46
    0 0
    nu dar de ce nu anticonceptionale sunt bune
  •  
    • 38 mesaje
    5 Apr 2008, 21:13
    0 0
    Buna,
    Sa stii ca si eu am avut chisturi ovariene dar astea tre de la sine.
    De cele mai multe ori ele sunt lichide si se resorb.
    Sunt, insa, si chisturi endometriozice care am inteles ca sunt mai complicate, dar se rezolva.
    Spuneai ca ai luat Dupfaston.
    Eu am luat acum o luna pentru a ramane insarcinata.Sper sa-si faca efectul
    Mi l-a prescris dr. Tarek de la Giulesti. E un medic foarte bun.
    Mie mi-a spus ca am chisturi endometriozice, dar sper sa nu fie asa de grav.
    Trebiue sa merg acum sa-mi fac o colposcopie la el si un test Papanicolau.
    Am avut si o rana pe col care am cauterizat-o dar cand mp-am dus la cntrol mi=a spus ca mai trebuie sa ma cauterizeze o data. Si nu mai vreau.
    Cauterizarea am facut-o in 2005 la dr. Indiana Pelin, are colaborare la Giulesti.
    Te tin la curent.
    Te pup si nu te speria, important este sa mergi la dr.
  •  
    • 7 mesaje
    8 Apr 2008, 22:32
    0 0
    Iti multumesc pentru aspuns, da am sa merg la dr. in continuare....doar ca nu as fi vrut sa iau anticonceptionale....nu prea suport medicamentele..nici eu..si nici ficatul meu. De obicei folosim prezervativulpentru protejare.