Oboseala psihica?!

•  
    • 147 mesaje
    3 Apr 2008, 13:28
    0 0
    Nu stiu ce mi se intampla, desi aveam niste semnalmente am spus ca totul va trece.

Sunt o fire activa dupa-amiaza si mai ales seara, ora de culcare este dupa miezul noptii de regula dar nu mai tarziu de unu. Prin natura serviciului lucrez la calculator, am tulburari de vedere si e un program sedentar.
    Ceea ce ma ingrijoreaza este ca ma simt mai toata ziua obosita. Daca ma trezesc intr-o zi la sase dimineata nu mai sunt buna de nimic toata ziua. Week-endul trecut am dormit enorm, si daca am o zi mai libera dorm, si 12 ore non-stop, dar nu un somn odihnitor. Ma trezesc ametita, cu dureri usoare de cap. Iau in greutate nejustificat. Toate astea au inceput sa-mi trezeasca teama. Daca ati trecut prin asa ceva sau aveti sfaturi le primesc cu drag. M-am saturat sa ma adresez unor medici care iti fac analizele si apoi dau din umeri. O zi buna tuturor!
  •  
    • 53 mesaje
    3 Apr 2008, 15:12
    0 0
    Da, intr-adevar, e neplacut "stiu cum e!" sa te trezesti mai obosita decat la culcare. E vorba de stres si alimentatie. In cazul in care iti permiti niste Bani si pentru Sanatate, iti pot recomanda un program natural pt. detoxifierea organismului si o stare psiha buna.
    Cauta-ma pe gratielatv@gmail.com, oricand, cu drag.
    O zi buna!
  •  
    • 2342 mesaje
    3 Apr 2008, 15:13
    0 0
    Luarea in greutate se datoreaza faptului ca manaici mai mult decat de obicei. Poate nu realizezi acest fapt dar cund suntem obositi si nu dormim prea bine mancam mai mlt. De aceea in unele diete se recomanda somn cel putin 8 ore pe zi. Incearca sa te duci la culacre la ore fixe (adica de examplu 10 seara) Nu stiu daca porti ochelari dar daca nu porti iti recomand sa te duci la un oftalmolog sa iti spuna din ce cauza ai tulbrari de vedere.
  •  
    • 12 mesaje
    3 Apr 2008, 17:33
    0 0
    Asa am patit si eu pana am gasit un remediu am luat magenziu cu calciu si zinc.
    Acum dorm foarte bine si chiar ma odihnesc.
    Daca citesti prospectul lipsa se magneziu duce la iritatie, insomnii , etc.
    Incearca poate functineaza si la tine.
    Am mers si eu la medic si nu am fost luata in seama cu insominia si eu nu mai puteam eram sfarsita.
    Sanatate multa
  •  
    • 147 mesaje
    3 Apr 2008, 21:18
    0 0
    Ma ingrijoreaza numarul mare de ore de somn "cerute" de organismul meu.
    Voi consulta un doctor pentru niste analize, ma gandesc sa nu fie semne de diabet, tiroida. Luni merg si la oftalmolog.
    De azi mi-am facut program de mers pe jos o ora, imi face bine si ma gandesc sa incerc si niste ceaiuri.
    De vitamine ma feresc din cauza kilogramelor si-asa prea multe.
  •  
    • 650 mesaje
    3 Apr 2008, 23:13
    0 0
    steffy, la asta ma gandeam si eu, sa nu ai vreo dereglare a vreunei glande. parerea mea e ca la endocrinologie sa mergi. multa sanatate si incearca sa adormi inainte de 11 noaptea. intotdeauna am zis ca somnul sanatos e inainte de 12 .
  •  
    • 2576 mesaje
    4 Apr 2008, 09:34
    0 0
    fa-ti si o dozare de minerale. Eu am fost exact asa, inclusiv o usoara crestere in greutate cand am avut o lipsa mare de fier.
  •  
    • 147 mesaje
    4 Apr 2008, 10:21
    0 0
    Mi-e tare teama de endocrinologie, in plus in oras la mine nu stiu sa fie medici buni, doar cu renume si cifre astronomice la consultatii, se poarta frumos pana iti taie bonul apoi alergi tu dupa ei.
    In fine, analizele vor spune totul. Insa mi-e teama de consecintele tratamentelor, oare dau reactii neplacute?