sex

•  
    • 17 mesaje
    5 Apr 2004, 08:24
    0 0
    Salutare dragi Eve! Am si eu o intrebare: daca am un chist mai marisor adica 65/55 mm, pe un ovar , faptul ca fac dragoste il poate afecta cu ceva, adica se poate sa se agraveze situatia, deci sa se mareasca?Eu stiam ca nu are ce sa se intamle grav, dar totusi imi e cam teama si de aceea as dori un sfat de la voi!
    Va multumesc!
    Multa iubire!!!
  •  
    • 7 mesaje
    24 Mai 2004, 18:18
    0 0
    pagina asta e goala oare de ce?nu sunt atatia oameni cu problemae?va rog sa ma scuzati dar pun aceasta intrebare tocmai pt ca eu chiar am o problema.am 64 de ani si am un sexapil foarte mare,iar sotiea mea este suparata. zice sa o las ca suntem batrani.ce sa fac?
  •  
    era
    • 151 mesaje
    24 Mai 2004, 18:31
    0 0
    wow......pai dupa 64 de ani, nu ai capatat experienta de a o face sa fie mai "hot" ?
  •  
    • 7 mesaje
    24 Mai 2004, 18:40
    0 0
    nu inteleg te rog fii mai explicit
  •  
    • 80 mesaje
    25 Mai 2004, 00:21
    0 0
    Draga Aniuka, sexul nu are nici o treaba cu chistul ovarian.Mai degraba e raspunzator(intr-o oarecara masura)de aparitia decit cu fisurarea lui.Am avut si eu,de mai multe ori. Sint curioasa octorul nu ti-a recomandat nimic? E destul de maricel ca sa nu "actioneze"in vreun fel asupra lui.
  •  
    • 80 mesaje
    25 Mai 2004, 00:22
    0 0
    Scuze,nu am facut eu mamaliga aia verde.Nu stiu cum a aparut acolo.
  •  
    • 1105 mesaje
    25 Mai 2004, 08:24
    0 0
    Ioneasca are dreptate..
    Chisturile apar, de obicei, in perioadele de repaus sexual indelungat(stiti voi, ori divortezi, ori te inseala barbatul, ori n-ai pe nimeni luni de zile).Viata sexuala regulata si satisfacatoare nu face decit sa mai rezolve un pic din problema...
    Totusi, chistul tau este cam mare, ar trebui vazut la eco la citeva luni macar,...
  •  
    • 9835 mesaje
    25 Mai 2004, 09:57
    0 0
    mi-a placut faza cu "fantili" de 64 de ani care are sexappeal!!!
  •  
    • 727 mesaje
    25 Mai 2004, 10:15
    0 0
    sexapil chiar!
    Asta cu chisturile chiar m-a speriat! Ce alte efecte negative poate avea o perioada mai lunga de abstinenta??
  •  
    • 562 mesaje
    25 Mai 2004, 13:44
    0 0
    Blackeritza!!buna. Intr-o perioada mai mare de abstinenta pot apare noduli la sani.Se acumuleaza foliculina. Da, pot aparea si chisturi. Dar aici este ceva mai complicat pentru ca sunt de mai multe feluri si tratamentul este diferit. Chisturile mici se trateaza cu anticonceptionale, iar cele mari prin extirpare. Sa nu mai vorbim de sistemul nervos care datorita abstinentei de care vorbeam, cedeaza.
    Dar..toate se rezolva nu?
    Sanatate si numai bine.
  •  
    • 562 mesaje
    25 Mai 2004, 13:47
    0 0
    Aniuka chistul de care vorbeai...nu se mareste ca faci dragoste. Acestea se maresc din alte motive, depinde de ce mnatura este. Dar ma mir cum poti sa mai faci dragoste!!!!Medicul ce ti-a spus? Oricum trebuie sa iei masuri!
    Sanatate maxima.
  •  
    • 727 mesaje
    25 Mai 2004, 13:52
    0 0
    Merci mult de tot Cripis pt raspuns }{ Adevarul e ca am fost la doctor acum vreo 2 luni si m-a diagnosticat cu mastoza la sani..cred ca nu aveam asa ceva inainte si sper sa nu ajung la chisturi sau alte probleme. Anticonceptionale nu mai iau de vreo jumate de an dar as vrea sa incep sa le iau din nou, sper sa mai imi reglez cat de cat organismul, ca a cam luat-o razna. cat despre psihic....nici nu mai vb
  •  
    • 562 mesaje
    25 Mai 2004, 14:00
    0 0
    Blackeritza draga mea cred ca ar trebui sa rezolvi altfel problema. Cand vine sotul tau????????????? Lasa doctorii!!!
    Pupici.