sex
-
0 0Salutare dragi Eve! Am si eu o intrebare: daca am un chist mai marisor adica 65/55 mm, pe un ovar , faptul ca fac dragoste il poate afecta cu ceva, adica se poate sa se agraveze situatia, deci sa se mareasca?Eu stiam ca nu are ce sa se intamle grav, dar totusi imi e cam teama si de aceea as dori un sfat de la voi!

Va multumesc!
Multa iubire!!! -
Ioneasca are dreptate..
Chisturile apar, de obicei, in perioadele de repaus sexual indelungat(stiti voi, ori divortezi, ori te inseala barbatul, ori n-ai pe nimeni luni de zile).Viata sexuala regulata si satisfacatoare nu face decit sa mai rezolve un pic din problema...
Totusi, chistul tau este cam mare, ar trebui vazut la eco la citeva luni macar,... -
Blackeritza!!buna. Intr-o perioada mai mare de abstinenta pot apare noduli la sani.Se acumuleaza foliculina. Da, pot aparea si chisturi. Dar aici este ceva mai complicat pentru ca sunt de mai multe feluri si tratamentul este diferit. Chisturile mici se trateaza cu anticonceptionale, iar cele mari prin extirpare. Sa nu mai vorbim de sistemul nervos care datorita abstinentei de care vorbeam, cedeaza.
Dar..toate se rezolva nu?
Sanatate si numai bine. -
Merci mult de tot Cripis pt raspuns }{ Adevarul e ca am fost la doctor acum vreo 2 luni si m-a diagnosticat cu mastoza la sani..cred ca nu aveam asa ceva inainte si sper sa nu ajung la chisturi sau alte probleme. Anticonceptionale nu mai iau de vreo jumate de an dar as vrea sa incep sa le iau din nou, sper sa mai imi reglez cat de cat organismul, ca a cam luat-o razna. cat despre psihic....nici nu mai vb