...

•  
    • 4418 mesaje
    3 Apr 2008, 08:04
    0 0
    posibile spalaturi stomacale la cel maia propiat spital de urgenta si o viata cu restrictii pe viitor.
  •  
    • 734 mesaje
    3 Apr 2008, 11:16
    0 0
    gabita ce.ti veni cu intrebarea asta ? ai glume in program ? glume proaste
  •  
    • 7 mesaje
    3 Apr 2008, 13:29
    0 0
    ...
  •  
    • 734 mesaje
    3 Apr 2008, 13:44
    0 0
    de ce mai gabitza zici asta ? ai vreo 100 de ani si le.ai vazut si trait pe toate si acum ai obosit ? ia raspunde tu frumos
  •  
    • 4418 mesaje
    3 Apr 2008, 16:23
    0 0
    e de la astenia d eprimavara. Nu incerca sa conbini somnifere cu ceva ca ti-am spus ca ai probleme de sananate mai mari si mai grave pe urma. Mai bine mergi la un psiholog sau la un preot.
  •  
    • 2807 mesaje
    3 Apr 2008, 17:06
    0 0
    mai gabitzo,viata asta e facuta din suisuri si coborasuri,din usoare si grele din frumos si urat..uneori apar probleme aparent fara rezolvare,dar toate pana la urma se aseaza intr-un fel sau altul

ia si tu perioada asta drept o provocare si treci peste,daca-i cazul urmeaza sfatul lui cristi,cauta un preot sau un psiholog...de ce nu,mai povesteste cu noi pe-aici..

totul trece,toate se rezolva...ce-i aia sa cedezi?

incearca sa-ti simplifici viata,hai ca poti

mai intra pe-aici sa stiu ca n-ai facut vreo tampenie,ok?
  •  
    • 7 mesaje
    3 Apr 2008, 20:12
    0 0
    ...
  •  
    • 1784 mesaje
    3 Apr 2008, 22:09
    0 0
    gaby cate am patzit si eu.....
  •  
    • 2807 mesaje
    4 Apr 2008, 07:35
    0 0
    hai gabitza,capul sus ca nu e ala cu cornite asa negru precum pare

nu stiu nimic despre tine sau prin ce treci dar eu in locul tau as incerca sa schimb cate ceva de ASTAZI pe-acolo pe unde cred ca depinde de mine,as face un pic de curatenie generala in viata mea...(nu mai pot sta acum dar mai intru cand reusesc)

nu dispera,ok?
  •  
    • 7 mesaje
    4 Apr 2008, 11:27
    0 0
    ...
  •  
    • 734 mesaje
    4 Apr 2008, 12:03
    0 0
    gabitule daca gandesti asa dai dovada de egoism , de ce te gandesti doar la tine ? te.ai gandit cat ar suferi mama ta , tatal tau , fratii , prietenii ? chiar daca tu ai o perioada grea nu poti distruge viata mamei tale ! ea fara tine n.o sa poata merge mai departe si sunt convinsa ca nici tatal tau . e cel mai las mod sa iesi din viata asa , nu ai venit pe lume ca ai cerut TU asta si nici nu poti sa ,, iesi '' cand dai de greu si ca hotarasti tu asta ! esti nefericita in momentul asta ? dar la copii din somalia te.ai gandit ? aia sunt nefericiti nu au apa , mancare , haine si nici nu se poate vorbi de un viitor mai bun ... la cei care sunt nascuti cu un handicap te.ai gandit ? si traiesc uneori fara sa vada lumina zilei , alteori fara sa poata vorbi , schiopatand ... si nu sunt obositi de viata ! gabi apul sus , maine e o alta zi
  •  
    • 137 mesaje
    4 Apr 2008, 12:26
    0 0
    gabitza eu zic sa-ti bagi mintile in cap...poate ceea ce ai tu e doar o criza existentiala (asa cum a avut si catalin botezatu acum ceva vreme)
    dumnezeu ti-a dat viata si numai dumnezeu ti-o poate lua....tu esti...nimeni ca sa decizi...toti avem greutati si necazuri dar speranta ca va fii mai bine trebuie sa primeze.....mai de graba te-ai gandii la un psiholog care sa te sfatuiasca cum sa iesi din impas......si pe viitor fara ganduri negre
  •  
    • 2807 mesaje
    4 Apr 2008, 21:23
    0 0
    gabitzo,cum mai esti?
  •  
    • 17 mesaje
    4 Apr 2008, 23:30
    0 0
    bani pe net http://bux.to/?r=diana_dyyy
    Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. mai multe detalii la id de mess diana_dyyy
  •  
    • 2807 mesaje
    5 Apr 2008, 09:49
    0 0
    ok..esti mai bine,toate se vor calma,stai linistita

incearca sa nu te mai gandesti la rele,priveste optmist orice ar fi si incepe sa faci lucruri care iti fac placere,alunga-le din minte pe celelalte

hai ca va fi bine,toti mai trecem prin gauri negre de-astea

de ce am impresia ca esti f tinerica?
  •  
    • 7 mesaje
    5 Apr 2008, 19:19
    0 0
    .......
  •  
    • 10816 mesaje
    5 Apr 2008, 23:08
    0 0
    Mesaj şters de administrator