unghii casante/exfoliante
-
2 Apr 2008, 22:030 0Buna ziua. Imi puteti da un sfat, va rog, cu privire la unghiile casante. Nu stiu ce se intampla de la un timp, dar mi se rup unghiile foarte repede, se exfolieaza...si nu mai sunt deloc asa cum erau altadata..tari si cresteau repede. Mentionez ca nu sunt fumatoare..si nici nu beau cafea. Multumesc!
-
2 Apr 2008, 22:53buna,ia ca,mg,zn,se,si ai sa vezi rezultate dupa 2,3 sapt.o sa ai un ten frumos,unghii tari si lucioase,si un par stralucitor.crede-ma ca functioneaza!
-
3 Apr 2008, 02:29ulei de masline cald , poti sa tii toata palma face bine la piele ,incearca de citeva ori ,bafta
-
4 Apr 2008, 23:17Iti multumesc mult pentru mesaj. Da..iau vitamine de 4 luni Calciu+Vitamina D3+magneziu, dar am sa iau si celelalte vitamine pe care le-ai mentionat. Multumesc inca o data.
-
4 Apr 2008, 23:26bani pe net http://bux.to/?r=diana_dyyy
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. mai multe detalii la id de mess diana_dyyy