Metode de contraceptie
-
0 0Ce metode de contraceptie eficiente folositi in afara de : pilula, prezervativ, sterilet?
-
Folosit, dar nu am fost fan. Este o chestie din plastic cu mijloc moale si margini rigide pe care o pui peste colul uterin in ea se pune si spermicid. Trebuie sa o pui normal inainte si trebuie sa stea un numar de ore dupa. Nu este f sigura iar pe mine ma stresa la maximum ca nu stiam niciodata daca am pus-o bine. Nu este mare filozofie, dar aveam eu asa un pitic pe creier. Trebuie ca prin centrul ei care este moale sa simti colul uterin si toate marginile sa fie lipite de peretii vaginului. Mama ce teorie. Eu am renuntat la ea imediat ce am terminat de alaptat si am putut trece la pastile, pe alea esti sigur ca le-ai inghitit
-
Si eu am exact aceeasi problema!
Ce D-zeu sa folosesc pentru ca pilulele imi sunt interzise.
In afara de prezervativ si abstinenta cand e cel mai periculos am incercat si eu acele ovule contraceptive locale.
M-a usturat rau,pe el la fel.
Apoi foitele chinezesti care doar imi dau senzatia ca sunt mult mai uscata,in rest ok,numai ca au un procentaj de protectie destul de scazut.
Diafragma n-am incercat,din ce citesc aici,probabil ca as sta si eu cu acelasi pitic pe creier.
Am un stress in continuu,el oare nu poate sa ia pilule ca sa nu raman eu insarcinata?
)
))