Metode de contraceptie

•  
    • 2386 mesaje
    2 Apr 2008, 14:10
    0 0
    Ce metode de contraceptie eficiente folositi in afara de : pilula, prezervativ, sterilet?
  •  
    • 2249 mesaje
    2 Apr 2008, 17:03
    0 0
    Pai din cate stiu eu, astea enumerte de tine sunt cele mai sigure... (rata 98-99%)
    Asa, altele ar mai fi, dar cu rata de siguranta pe undeva pe la 60-70%...
    Si abstinenta - 100%
  •  
    • 2386 mesaje
    4 Apr 2008, 15:02
    0 0
    Anticonceptionale locale ati folosit?
  •  
    • 160 mesaje
    4 Apr 2008, 17:27
    0 0
    eu am folosit anticonceptionale locale si e naspa rau de tot. te ustura inauntru de mori. si pe el il ustura dstul de tare, asa ca ne-am lasat batuti si am revenit la anticonceptionalele normale. incearca totusi, poate tu nu esti asa sensibila.
  •  
    • 2386 mesaje
    5 Apr 2008, 11:09
    0 0
    Dar diafragma ce e? Ati folosit?
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Apr 2008, 13:35
    0 0
    Folosit, dar nu am fost fan. Este o chestie din plastic cu mijloc moale si margini rigide pe care o pui peste colul uterin in ea se pune si spermicid. Trebuie sa o pui normal inainte si trebuie sa stea un numar de ore dupa. Nu este f sigura iar pe mine ma stresa la maximum ca nu stiam niciodata daca am pus-o bine. Nu este mare filozofie, dar aveam eu asa un pitic pe creier. Trebuie ca prin centrul ei care este moale sa simti colul uterin si toate marginile sa fie lipite de peretii vaginului. Mama ce teorie. Eu am renuntat la ea imediat ce am terminat de alaptat si am putut trece la pastile, pe alea esti sigur ca le-ai inghitit
  •  
    • 514 mesaje
    5 Apr 2008, 17:49
    0 0
    Si eu am exact aceeasi problema!
    Ce D-zeu sa folosesc pentru ca pilulele imi sunt interzise.
    In afara de prezervativ si abstinenta cand e cel mai periculos am incercat si eu acele ovule contraceptive locale.
    M-a usturat rau,pe el la fel.
    Apoi foitele chinezesti care doar imi dau senzatia ca sunt mult mai uscata,in rest ok,numai ca au un procentaj de protectie destul de scazut.
    Diafragma n-am incercat,din ce citesc aici,probabil ca as sta si eu cu acelasi pitic pe creier.
    Am un stress in continuu,el oare nu poate sa ia pilule ca sa nu raman eu insarcinata? ) ))
  •  
    • 689 mesaje
    5 Apr 2008, 18:21
    0 0
    Eu am citit pe net ca sunt pilule si pentru mamele care alapteaza. Cele numai cu progesteron, fara estrogen. Siguranta e acceasi doar ca nu regleaza ciclul ca si la cele cu estrogen.
    Intrebati la medic, sigur trebuie sa stie ceva despre asta.
  •  
    • 2439 mesaje
    5 Apr 2008, 19:40
    0 0
    Sareso

Lasa, le aranjezi tu pe toate...cu bani....