de astazi ma las de fumat :)
-
0 0nu e gluma de 1 aprilie

DE ASTAZI MA LAS DE FUMAT
cine mai incearca?
-
eu luna asta am exact 3 ani de cand m-am lasat
asa ca pot doar sa te sustin
si sunt exemplul viu ca se poate, pt ca si fumam cu mare placere
lasa-te dintr-o data,ai grija cat mananci pt ca exista tentinta sa te ingrasi in urmatoarea perioada,fa in asa fel sa fii ocupata mai tot timpul sa nu ai vreme sa te gandesti la tigara
mie mi s-a parut mult mai usor decat ma pregatisem psihic
orice ar fi nu ceda,e mai greu in prima saptamana,apoi organismul se obisnuieste incet, incet fara nicotina si nu mai ''cere''
succes,mai tine-ne la curent
-
m-am lasat de vreo 3 luni.
mi-a fost foarte usor, cu nicorette.
in primele 2 saptamani am pus plasturi, am mestecat si guma, in saptamana a 3-a n-am mai pus plasturi si am redus si guma, fara efort. (mai mult decat atat, dependenta de nicotina a disparut mai rapid decat scrie in prospectele de plasturi si chewing gum
)
dupa o luna de zile deja nu ma mai gandeam la tigari.
nu pricep de ce naiba am fumat atatia ani... -
buna!
ma bucur sa sunteti alaturi de mine
eu am mai trecut prin asta... anul trecut pe vremea asta incepeam sa fumez din nou dupa o pauza de 5 ani...
nu stiu cat o sa ma tina de data asta, dar sper ca mai mult ca data trecuta
trebuie sa recunosc ca in cei 5 ani cat n-am fumat nu mi-a disparut niciodata de tot pofta.. as putea spune ca am stiut ca la un moment dat o sa fumez din nou, dar am sperat sa se intample cat mai tarziu, poate chiar dupa venirea pe lume a unor bebei, dar n-a fost asa
gandul la bebei ma motiveaza foarte tare
n-am deschis topicul pt ca as simti nevoia de sprijin. sunt sigura ca pot sa ma abtin, e doar un exercitiu de vointa
cred ca trebuie sa tragem un semnal de alarma si asa cum ne propunem "sa slabim impreuna pe forum", am putea foarte bine "sa ne lasam impreuna de fumat"
ce ziceti?