secretii vaginale

•  
    • 4 mesaje
    1 Apr 2008, 00:24
    0 0
    hmmm..as vrea sa stiu mai multe despre aceste secretii in special candida...care mi a facut probl in urma cu un an si cred k a revenit sau poate nu mi a trecut niciodata... am auzit voci care spun k nu poti scapa toata viata si sincer imi este groaza sa merg iara la controale..nu mai vreau..m am imbolnavit de stres...ce imi puteti recomanda?
  •  
    • 542 mesaje
    1 Apr 2008, 01:12
    0 0
    un factor important de formarea candidei e chiar...stresul!
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Apr 2008, 09:53
    0 0
    exact ....de la stres poti face candida !
    Odata facuta nu mai scapi de ea !
    Si femeile gravide fac candida....
    Un alt factor care influenteaza aparitia candidozei sunt antibioticele .
    Ai grija sa o tratezi !
  •  
    • 518 mesaje
    2 Apr 2008, 09:21
    0 0
    nu e adevarat ca nu scapi de candida. scapi mai greu, intr-adevar, dar nu e o chestie permanenta. daca respecti tratamentul dat de medic nu e ceva imposibil. majoritatea femeilor fac candida.
  •  
    • 1431 mesaje
    2 Apr 2008, 10:33
    0 0
    imi pare rau ca te contrazic , dar nu scapi de ea
    tu urmezi tratamentul in urma caruia te simti f bine , iti dispar toate senzatiile de usturime ,iritatia , etc , insa cu prima ocazie cand esti sresata , sau iei antibiotic , ea apare ( odata facuta ea este prezenta in org tau !)
  •  
    • 689 mesaje
    2 Apr 2008, 11:08
    0 0
    Candida e o bacterie care exista tot timpul la tine in corp (chiar si in gura). Ca urmare a anumitor factori (stres, antibiotice, lenjerie sintetica sau prea stramta sau spalata cu detergent dur,etc.) acesta bacterie se inmulteste mai mult decat normal si faci candidoza. Deci nu exista asa ceva ca nu scapi. Nu ai de ce sa scapi. Doar ca daca factorii care au dus la formarea candidozei sunt prezenti in continuare e normal ca dupa tratament sa o faci din nou.
  •  
    • 476 mesaje
    2 Apr 2008, 12:38
    0 0
    Din pacate candida recidiveaza. Uneori mai rar, alteori mai des.
    Am inteles de la medic ca, candida fac si femeile care nu si-au inceput viata sexuala.
    Sfatul meu este sa mergeti imediat ce reapare la medic, si sa o tratati pana la capat. Partenerul trebuie tratat si el. e foarte important.
    Trebuie sa mergem la medic de fiecare data; nu putem sa luam acelasi tratament. Din pacate...